Βαρύ πένθος για Συριζαίους και κουκουέδες: Σαν σήμερα καταρρέει η Σοβιετική Ένωση (Φωτορεπορτάζ)

Δεκαετίες ολόκληρες ένα βαθύ σκοτάδι είχε απλωθεί σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη, καταπιέζοντας τους Λαούς της. Ιδιαιτέρως στην περίοδο μετά τον Β’ Μεγάλο Πόλεμο, η μισή Ευρώπη βρισκόταν κάτω από την κυριαρχία των σχιζοφρενών κομμουνιστών.

Τεχνητοί λιμοί, μαζικές εκτελέσεις, αστυνομοκρατία και τρομοκρατία είχαν ως αποτέλεσμα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς στο βωμό της «λαοκρατίας». Μίας «λαοκρατίας» που εν τέλει υπήρξε η τρομοκρατία μίας στενής κομματικής κλίκας και των συγγενών τους έναντι ολόκληρων λαών.

Στο θέμα της εσωτερικής ελληνικής πολιτικής, όμως, υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που αρνούνταν να δούν το σκότος που κάλυπτε όλες αυτές τις περιοχές της Ευρώπης, επειδή χρηματοδοτούνταν από την Σοβιετική Ένωση. Έφταναν δε μέχρι του σημείου να δικαιολογούν την σταλινική γενοκτονία των Ποντίων, επειδή δήθεν ήταν «αντιδραστικά» στοιχεία.

Αυτών οι πολιτικοί και ιδεολογικοί επίγονοι συνεχίζουν να βρίσκονται σήμερα στον Σύριζα και στο ΚΚΕ. Οι μιαρές αυτές ιδέες που απέρρεαν από την οικονομική εξάρτηση των κομμάτων τους από την «Μητέρα των Εργατών», συνεχίζουν και υπάρχουν και σήμερα. Η υπεράσπιση εγκληματικών ομάδων της αριστεράς από τους ίδιους φορείς αποδεικνύει ότι ο ομφάλιος λώρος μεταξύ κοινοβουλευτικής αριστεράς και ένοπλων κατσαπλιάδων παραμένει αδιάσπαστος, παρότι ο Στάλιν έχει προ πολλού ψοφήσει.

Σαν σήμερα, λοιπόν, βαρύ πένθος καλύπτει την Κουμουνδούρου και τον Περισσό, το ΚΚΕ και τον Σύριζα. Παράλληλα μεγάλη χαρά κατακλύζει αυτούς που ζήσαν το όραμα αυτών των δύο κομμάτων. Σαν σήμερα στην τελευταία του συνεδρίαση, το Ανώτατο Σοβιέτ (σοβιετικό κοινοβούλιο) υιοθετεί ψήφισμα, που ορίζει το τέλος της ΕΣΣΔ.

Ο κομμουνισμός, πλέον, περιορίζεται μόνο στο μνημονιακό προτεκτοράτο της Ελλάδος, που συνεχίζουν και υπάρχουν τα απολιθώματα του Στάλιν, του Λένιν, του Μάο, του Πολ Πότ και άλλων σφαγέων. Το μέλλον, όμως, δείχνει ότι στην Ελλάδα δεν ευδοκιμούν τα παράσιτα και έτσι κάποια στιγμή θα ψοφήσει και ο εν Ελλάδι κομμουνισμός, προς τέρψιν της Πατρίδας μας και του Λαού της και θα ανατείλει μία Χρυσή Αυγή…

 

Πέτρα από το στρατόπεδο συγκεντρώσεως – εξοντώσεως (Gulag) των νησιών Solovetsky που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη

Μνημείο αφιερωμένο στη Σφαγή του Κατύν από τους σοβιετικούς

Μνημείο αφιερωμένο στα εκατομμύρια θύματα του τεχνητού λιμού στην Ουκρανία από τον Στάλιν

Επίσκεψη Σοβιετικής Αποστολής στην Άγκυρα προκειμένου να δωθούν όπλα στους τούρκους για να κάνουν τη Μικρασιατική Καταστροφή και την Γενοκτονία των Ποντίων

Δημοσίευμα του Ριζοσπάστη στις 12 Ιουλίου του 1935!

Comments Off on Βαρύ πένθος για Συριζαίους και κουκουέδες: Σαν σήμερα καταρρέει η Σοβιετική Ένωση (Φωτορεπορτάζ)

Filed under ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Comments are closed.