Γιώργος Τράγκας: “Αφόρητες πιέσεις με ανάγκασαν να κόψω τον Ηλία Κασιδιάρη! Ντρέπομαι…”

Αποκαλυπτικότατος υπήρξε ο Γιώργος Τράγκας σχετικά με την ποιότητα της δημοκρατίας που προσφέρει στους πολίτες της η…  ελλαδική τραπεζοκρατία, στην σημερινή εκπομπή του στον Real Fm. Θυμίζουμε ότι χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην εκπομπή του κ. Τράγκα στο κανάλι «Ε», ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Εν τέλει ένα λεπτό πριν βγει στον αέρα και, ενώ ο Συναγωνιστής ήταν ήδη στο στούντιο, τον ενημέρωσαν πως “έπεσε” η σύνδεση και δεν μπορούσαν να τον βγάλουν ζωντανά.

Σήμερα, λοιπόν, ο Γιώργος Τράγκας δήλωσε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ότι δέχτηκε αφόρητες πιέσεις, προκειμένου να μην δώσει βήμα στην Χρυσή Αυγή. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, οι πιέσεις αυτές ήταν τόσο αφόρητες, ώστε ακόμα και το επιτελείο του ήταν έντρομο. Εν τέλει, όπως, ο ίδιος είπε ντρέπεται, αλλά αναγκάστηκε να ενδώσει σε αυτές τις πιέσεις. Αυτό που δεν μας είπε, αλλά αντιλαμβανόμαστε πλήρως το γιατί, είναι ποιοι ήταν αυτοί που άσκησαν αυτές τις πιέσεις και ποιες απειλές χρησιμοποίησαν, ώστε να τρομοκρατήσουν το επιτελείο της εκπομπής.

Βεβαίως για οποιονδήποτε σκεπτόμενο πολίτη αυτές οι δύο ερωτήσεις είναι περιττές, αφού είναι προφανής η απάντηση τους. Είναι προφανής και η προέλευση των απειλών και οι δολοφονικές προθέσεις που κρύβονταν πίσω τους. Το «αστείο» της όλης υποθέσεως είναι ότι οι απειλές αυτές προέρχονται από τους δήθεν υπερασπιστές της δημοκρατίας και της υποτιθέμενης πολυφωνίας εντός αυτής.

Όπως έχει γίνει προφανές, όλοι αυτοί οραματίζονται μία «δημοκρατία» κατά την οποία ελευθερία έκφρασης θα έχουν μόνο όσοι συμφωνούν απολύτως μαζί τους. Αυτή δεν είναι δημοκρατία, είναι η εποχή του Σαμαρά, είναι η εποχή των σκοπιμοτήτων και της δουλείας, όπως ευστόχως παρατήρησε ο κ. Τράγκας.

Το πλήρες απόσπασμα από την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giwrgos-tragkas-aforhtes-pieseis-me-anagkasan-na-kopsw-ton-hlia-kasidiarh-n#ixzz2iXXMTuBS

Comments Off on Γιώργος Τράγκας: “Αφόρητες πιέσεις με ανάγκασαν να κόψω τον Ηλία Κασιδιάρη! Ντρέπομαι…”

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.