Δεκάδες περιπτώσεις παραβίασης του εκλογικού νόμου από αριστεριστές με την ανοχή των αρχών

Δεκάδες περιπτώσεις παραβίασης του εκλογικού νόμου από αριστεριστές με την ανοχή των αρχών

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής για παραβίαση του εκλογικού από πάσης φύσεως και ιδεολογικής προέλευσης αριστεριστές, οι οποίοι έχουν καταντήσει τα σχολεία, στα οποία διεξάγεται η ψηφοφορία σε εκλογικά τους κέντρα.

Χαρακτηριστική είναι η ανοχή που επιδεικνύουν οι αρχές στις εν λόγω παρακρατικές συμμορίες, οι οποίες ασκούν πολιτική τρομοκρατία στον κόσμο, επιχειρώντας δια του τραμπουκισμού να αλιεύσουν έστω και έναν ψηφοφόρο.

Σε μία ενδεικτική περίπτωση στο Κερατσίνι, οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν έχουν δικαίωμα να απομακρύνουν το εκλογικό κέντρο αριστερίστικης συμμορίας, το οποίο είχε στηθεί στην είσοδο σχολείου, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για την φορτική πίεση που ασκούσαν σε βάρος τους οι αριστεριστές. Βεβαίως η πρόφαση των αστυνομικών δυνάμεων, που σκοπούμενό της είχε να μην εξαγριώσει την εν λόγω συμμορία, συνιστά παράβαση καθήκοντος, αφού ο νόμος ορίζει επακριβώς τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ό,τι μεθοδεύσεις και συνεργασία και αν μηχανευτεί το καθεστώς, οι Έλληνες πολίτες απολύτως συνειδητοποιημένοι προσέρχονται και θα προσέρχονται στις κάλπες ενδυναμώνοντας το Εθνικιστό Κίνημα την μοναδική πηγή αντίστασης στην διάλυση της Πατρίδας μας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dekades-periptwseis-parabiashs-tou-eklogikou-nomou-apo-aristeristes-me-thn#ixzz3mN07KFom

Comments Off on Δεκάδες περιπτώσεις παραβίασης του εκλογικού νόμου από αριστεριστές με την ανοχή των αρχών

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.