Δεν τους χωράει ο τόπος! Εξαγριωμένοι αγρότες εισέβαλαν σε εκδήλωση του Σύριζα στην Καβάλα και γιούχαραν τον Φάμελλο

Δεν τους χωράει ο τόπος! Εξαγριωμένοι αγρότες εισέβαλαν σε εκδήλωση του Σύριζα στην Καβάλα και γιούχαραν τον Φάμελλο

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου και ώρα 20.30, ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας είχε προγραμματισμένη εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμμελο, με θέμα “Οι ανάγκες της κοινωνίας και απαντήσεις της αριστεράς – προσφυγικό, ασφαλιστικό, διαπλοκή”.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η εκδήλωση περίπου 100 αγρότες και κτηνοτρόφοι από ολόκληρο το νομό Καβάλας επιχείρησαν να εισέλθουν στο αμφιθέατρο για να διαμαρτυρηθούν για το προς ψήφιση ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Αρχικά εμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, με συνέπεια να υπάρχουν σπρωξίματα και ένταση, αλλά τελικά οι αγρότες κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας και των πληρωμένων κομματόσκυλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά η ομιλία διεκόπη, και δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο με ορισμένους εκπροσώπους των αγροτών να ζητούν να πάρουν τον λόγο. Επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ κάποιοι κακοπληρωμένοι ρουφιάνοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν το θράσος να αποκαλέσουν τους αγρότες “φασίστες” και “Χρυσαυγίτες”. Οι αγρότες παρέμειναν στο αμφιθέατρο ως και μετά τις 11 το βράδυ, ζητώντας επίμονα από τους 3 βουλευτές Καβάλας να μην ψηφίσουν τα μέτρα και δεσμευόμενοι ότι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί.

Μάλιστα αποδοκίμασαν έντονα τόσο τον Φάμελο όσο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά την αποχώρησή τους. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τόσο οι βουλευτές όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν για δήθεν δημοκρατία, ενώ υπήρχε ένας κλοιός αστυνομικός γύρω από το βήμα που τους προστάτευε από το δημόσιο λιντσάρισμα.

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει του αγώνες των αγροτών σε όλη την επικράτεια και τους καλεί να συνεχίσουν και να διατηρήσουν δυναμικές τις κινητοποιήσεις τους, μακριά από κομματικά καπελώματα και σταλινικά ανδρείκελα, με τις ελληνικές σημαίες στην πρωτοπορία του Αγώνα για την Εθνική μας Παραγωγή και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/opou-tous-petuchoun#ixzz422TglGe0

Comments Off on Δεν τους χωράει ο τόπος! Εξαγριωμένοι αγρότες εισέβαλαν σε εκδήλωση του Σύριζα στην Καβάλα και γιούχαραν τον Φάμελλο

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.