Διαλύεται το παραμάγαζο του Πασόκ – Αποχαιρέτησε και η ευρωβουλευτής Κόππα

Διαλύεται το παραμάγαζο του Πασόκ - Αποχαιρέτησε και η ευρωβουλευτής Κόππα

Την ώρα που τα συστημικά ΜΜΕ εξευτελίζονται σε καθημερινή βάση με τις φαιδρές ιστορίες για «εσωτερικά προβλήματα», «υπόγειες συγκρούσεις» και «πισώπλατα μαχαιρώματα» στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η πραγματική εσωκομματική κατάρρευση αφορά το ΠΑΣΟΚ του νυν αρχικαρεκλάρχη του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Η ευρωβουλευτής του πράσινου (από)κόμματος Μαριλένα Κοππά προανήγγειλε την συνεργασία της με την ΔΗΜΑΡ, «αδειάζοντας» τον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βλέπει συνεχώς τα στελέχη του να αποχωρούν από το κομματικό του ναυάγιο. Η Κοππά κατηγόρησε ευθέως τον Βενιζέλο λέγοντας ότι «το σημερινό ΠΑΣΟΚ – μ’ αυτή του την ηγεσία, τις πολιτικές του επιλογές και επειδή έχει χάσει τη διακριτότητά του από τη ΝΔ – δεν μπορεί».

Τα ΜΜΕ, όμως, της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων αντί να παρουσιάζουν τα πράγματα στην σωστή του διάσταση φροντίζουν να παραπληροφορούν τον κόσμο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρουσιάζεται ως ένα ρινγκ, όπου οι εσωτερικές συγκρούσεις υποτίθεται ότι αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, ενώ τα υπαρκτά προβλήματα του ετοιμοθάνατου ΠΑΣΟΚ κρύβονται κάτω από το χαλί.

Η ΝΔ, όσες «ενέσεις» κι αν χορηγεί, δεν θα μπορέσει να αποσβήσει το μοιραίο για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο σε τρεις μήνες από τώρα θα έχει υποστεί το τελειωτικό του χτύπημα ως κομματικός φορέας, αφού θα έχει τεθεί εκτός ευρωκοινοβουλίου.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dialuetai-to-paramagazo-tou-pasok-apochairethse-kai-h-eurwbouleuths-koppa#ixzz2tfGriHKf

Comments Off on Διαλύεται το παραμάγαζο του Πασόκ – Αποχαιρέτησε και η ευρωβουλευτής Κόππα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.