Διδάγματα από την Ιστορία και το Μύθο [#ΕΠΙΛΟΓΟΣ]

Διδάγματα από την Ιστορία και το Μύθο [#ΕΠΙΛΟΓΟΣ]

Λέγουν οι πολλοί στη σύγχρονη εποχή, πως τίποτα δεν πρέπει να μένει χωρίς απάντηση. Και όμως, η μουσική, η αρμονία της μουσικής δεν προκύπτει παρά από την αλληλουχία της σιωπής και των μελωδικών ήχων.
Και μεις οι Εθνικιστές δεν είμαστε παρά όργανα μιας μουσικής αρχαίας. Μιας αρχαίας Μουσικής, του Απολλώνιου Λόγου που δεν είναι παρά χορός πολεμικός, πυρρίχιος και πολεμικός Παιάνας. Ο Πόλεμος είναι ο πατέρας όλων. Ο Πόλεμος έκανε άλλους θεούς και άλλους θνητούς. Άλλους Ελεύθερους και άλλους σκλάβους, όπως δίδαξε ο Σκοτεινός Φιλόσοφος. Η Ελληνική Μυθολογία, έχει πλάσει τον Όλυμπο και τα Τάρταρα. Στον Όλυμπο, στέκουν οι Θεοί και στα Τάρταρα οι Τιτάνες που νικήθηκαν στη μάχη.
Η Ελληνική Μυθολογία είναι που έχει πλάσει και σφυρηλατήσει την ελληνική ψυχή στο διάβα των αιώνων. Η αρχαία Ψυχή, ζει μέσα μας, αθέλητα κρυμμένη, όπως λέγει ο Μεγάλος Ποιητής. Ο Ποιητής της Μεγάλης Ιδέας που έγραψε τους στίχους για του Έθνους τη Χρυσή Αυγή.
Η στήλη τούτη λοιπόν, σταματά γιατί ο κύκλος της ολοκληρώθηκε. Όπως οι Φάλαγγες των Σπαρτιατών, επέστρεφαν στη Λακεδαίμονα να συνεχίσουν με πιότερη ορμή τις μάχες του Μέλλοντος!

Comments Off on Διδάγματα από την Ιστορία και το Μύθο [#ΕΠΙΛΟΓΟΣ]

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Comments are closed.