Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Γερμανικά κυκλώματα αρπάζουν τον ελληνικό χρυσό – ΒΙΝΤΕΟ

gold-bars__article

 

Την φτώχεια και την εξαθλίωση, στην οποία έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία οι υποτακτικοί του μνημονίου, ανέδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο το αστυνομικό δελτίο.

Κύκλωμα Γερμανών λαθρεμπόρων πολύτιμων μετάλλων εξάρθρωσαν άνδρες του ΣΔΟΕ Αττικής, οι οποίοι είχαν πληροφορίες για τους αδίστακτους τοκογλύφους που σάρωναν τα ενεχυροδανειστήρια Αττικής και επαρχίας και αγόραζαν μέχρι και τα χρυσά δόντια των νεκρών (!), λιώνοντάς τα και κάνοντάς τα πλάκες χρυσού.

Ένας Γερμανός λαθρέμπορος συνελήφθη λίγο πριν πετάξει με πτήση της Lufhansa με προορισμό το Μόναχο από το επίσης γερμανικής ιδιοκτησίας, αεροδρόμιο της Αθήνας. Συνολικά πήγε να βγάλει στη Γερμανία 8,5 κιλά ατόφιο χρυσό σε πλάκες και 470 κιλά ασήμι!Έπαιρναν τα ασημικά των οικογενειών για ένα κομμάτι ψωμί και μετά τα έλιωναν και τα έστελναν στην Γερμανία. Ο 31χρονος Γερμανός κουβαλούσε μαζί του και 300.000 ευρώ σε μετρητά.

Όλα ξεκίνησαν από το πρωί όταν στελέχη του ΣΔΟΕ Αττικής και υπάλληλοι του Τελωνείου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εντόπισαν στον σταθμό των εμπορευματοκιβωτίων 470 κιλά ασήμι με πλαστά παραστατικά ανύπαρκτης εταιρείας στην Αθήνα. Κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς το αεροδρόμιο από λειτουργίας του τελεί υπό τον έλεγχο Γερμανικής εταιρείας, οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Αττικής κατάφεραν να εντοπίσουν τον 31χρονολαθρέμπορο λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος της  Lufhansa  που στις 18:35 το απόγευμα θα πέταγε για Μόναχο. Στην κατοχή του Γερμανού εκτός από τις πλάκες χρυσού και τις 300.000 ευρώ, βρέθηκαν και πλαστά παραστατικά της ίδιας εταιρείας «φάντασμα» στην Αθήνα.Έχουν εντοπιστεί και άλλοι Γερμανοί μέλη της σπείρας, οι οποίοι αρπάζουν τον ελληνικό χρυσό και τον στέλνουν στην Γερμανία.

Να επισημάνουμε πως το μείζον ζήτημα για τα παράνομα ενεχυροδανειστήρια και την υφαρπαγή του ελληνικού χρυσού έχει φέρει η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή στην Βουλή με αλλεπάλληλες ερωτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dikaiwsh-chrushs-aughs-germanika-kuklwmata-arpazoun-ton-ellhniko-chruso-bin#.UWgcr7WePRM#ixzz2QGCEEjSh

Comments Off on Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Γερμανικά κυκλώματα αρπάζουν τον ελληνικό χρυσό – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.