Δυναμική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής! Αντιδράσεις από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων – ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά οι αρχιερείς της διαπλοκής πέφτουν μόνοι τους στο λάκκο που έσκαψαν για τη Χρυσή Αυγή. Δεν μπορούν να ερμηνευθούν αλλιώς οι λυσσασμένες αντιδράσεις τους αναφορικά με την μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής η οποία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.

Οι καθεστωτικές ναυαρχίδες των μέσων εξαπάτησης, «Έθνος» και Mega, με ρεπορτάζ τους στάζουν δηλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής. Με κωμικούς τίτλους του τύπου «νέο χρυσαυγίτικο ντελίριο και προκλήσεις», οι εργολάβοι της λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι οι αθλιότητες ενός και πλέον έτους εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας πέφτουν στο κενό.

Έχουν δε το θράσος, να γράφουν την Δευτέρα πως «τα χάνουν (σ.σ. οι Χρυσαυγίτες) ενώ πλησιάζει η δίκη», εκείνοι που την προηγούμενη μέρα μυξοκλαίγονταν με δημοσίευμα υπό τον «δημοκρατικότατο» τίτλο: «γιατί οι δικαστές αθωώνουν τους Χρυσαυγίτες;», με σαφή πρόθεση να τρομοκρατήσουν τους δικαστές που δικάζουν με βάση τα στοιχεία και όχι με όσα απαιτεί η Χούντα και οι δημοσιογραφικοί της πραίτορες.

Η σφοδρή τρικυμία εν κρανίω των νταβατζήδων της ενημέρωσης καταδεικνύει δύο πράγματα:

α) αφού μας συκοφαντούν, πάμε καλά!

β) διαψεύδουν οι ίδιοι τις μαϊμού δημοσκοπήσεις που θέλουν τη Χρυσή Αυγή να έχει χάσει μέρος της εκλογικής της επιρροής, καθώς σ’ εκείνη την περίπτωση θα φρόντιζαν να μην ασχολούνται καθόλου με το Λαϊκό Σύνδεσμο.

Στο ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού, το οποίο ακούστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέρεται: «Η Χρυσή Αυγή είναι ζωντανή. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να αγωνίζεται. Η Χρυσή Αυγή δεν παραδίδει τα όπλα. Ας το γνωρίζουν καλά όλοι αυτοί»! Όπερ σημαίνει πως οι εργολάβοι της ενημέρωσης που κάνουν λόγο για «κλιμάκωση των χρυσαυγίτικων προκλήσεων», καλά κάνουν και τρέμουν.

Ήρθε η ώρα να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες της πολιτικής ζωής του τόπου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-sugkentrwsh-ths-chrushs-aughs-antidraseis-apo-ta-mme-twn-ntabatzhd#ixzz3K1es81rP

Comments Off on Δυναμική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής! Αντιδράσεις από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.