Ελένη Ζαρούλια: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης σε αυτούς που καταλύουν Σύνταγμα και πολίτευμα

Η Συναγωνίστρια και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια κατά την ομιλία της στην Ολομέλεια της βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν δίνει καμία ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτόν που για να κρατηθεί στον θώκο της εξουσίας έχει φυλακίσει εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς κανένα στοιχείο τον Αρχηγό και τους βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάθε βουλευτή της Χρυσής Αυγής και στις παράνομες και αντισυνταγματικές «ποινές» που τους έχουν επιβληθεί από την Χούντα Σαμαρά με το σκεπτικό της συλλογικής ευθύνης. Η κατάλυση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος γίνεται από επίορκους εισαγγελείς που παρακωλύουν την λειτουργία της Βουλής.

Ο Σαμαράς εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό τάζοντας προεκλογικά έξοδο από το Μνημόνιο, ενώ στην συνέχεια υποδούλωσε μια ολόκληρη χώρα και την παρέδωσε στους διεθνείς τοκογλύφους. Από όλα όσα είχε δηλώσει ο ψεύτης πρωθυπουργός προεκλογικά δεν τήρησε ούτε μία υπόσχεση!

Αν στην Πατρίδα μας είναι όλα τόσο ρόδινα όπως προφασίζεται ο Βορίδης, τότε ας τολμήσουν να προχωρήσουν σε εκλογές για να αντιμετωπίσουν την λαϊκή ετυμηγορία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/elenh-zaroulia-kamia-pshfos-empistosunhs-se-autous-pou-kataluoun-suntagma-k#ixzz3FjgGVMHd

Comments Off on Ελένη Ζαρούλια: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης σε αυτούς που καταλύουν Σύνταγμα και πολίτευμα

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.