Επάγγελμα «αντιρατσιστής» με χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Μέρκελ

Επάγγελμα «αντιρατσιστής» με χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Μέρκελ

Με χρήματα των ρατσιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου έχουν καταδικάσει τους Λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου στην ανεργία και στην φτώχεια, των ίδιων που στήριζαν και στηρίζουν τους νεοναζί της Ουκρανίας, αυτούς που χρηματοδοτούσαν τα Ουκρανούς για να σταυρώνουν Αθώους Πολίτες, όπως είδαμε προ ημερών, αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν τους νέους επιτηρητές της Ελλάδος μέσω ενός δήθεν αντιρατσιστικού διαδικτυακού προγράμματος χαφιεδισμού και ποινικοποιήσεως της σκέψεως που θα ζήλευε ακόμη και ο Στάλιν.

Ο «μεγάλος αδελφός» του George Orwell ωχριά μπροστά σ’ αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα. Οι χρηματοδότες λίγοι, οι πληρωμένοι πολλοί, αφού πάντοτε, σε κάθε Χώρα, υπάρχουν ντόπιοι υπηρέτες και ρουφιάνοι της καθεστηκυίας τάξης που θα εξασφαλίσουν μέσα απ’ το χαφιεδιλίκι την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του Υπ. «δικαιοσύνης» προς δήμους και περιφέρειας, χορηγείται κονδύλι ύψους 5 εκ. ευρώ – την ώρα που ο Λαός πένεται – προκειμένου να δημιουργηθούν «δομές συνεργασίας» μεταξύ αρχών και ΜΚΟ, για την «καταπολέμηση του ρατσισμού» και την ανίχνευση «ρατσιστικών σχολίων» στο διαδίκτυο. Προφανώς πρόκειται για μία επέκταση της έμμισθης συνεργασίας μεταξύ Μέρκελ και ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς ευχόμαστε στους χαφιέδες της νεοαμερικανοκίνητης αριστεράς του ΑΝΤΑΡCΙΑ και στους νεοχαφιέδες αμερικανοτσολιάδες της ψοφοδεξιάς και στις Μ.Κ.Ο. «καλή επιτυχία» στη νέα τους επαγγελματική σταδιοδρομία, ως χαφιέδες του καθεστώτος. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epaggelma-antiratsisths-me-chrhmata-apo-thn-eurwpaikh-enwsh-kai-thn-merkel#ixzz3FDRErIAF

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One Response to Επάγγελμα «αντιρατσιστής» με χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Μέρκελ

 1. Πληροφορηθήκαμε απο τα ΜΜε ότι Ελληνας δάσκαλος σε Ελληνικό σχολείο απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ” τι κάνει για την εξάπλωση της μαντήλας” …απάντησε οτι φοβάται για τη ζωή του απο τις συμμορίες των μουσουλμάνων και οτι δεν εχει ουδεμία υποστήριξη απο την Πολιτεία.

  Σχόλια

  Υπενθυμίζουμε οτι η Ιστορική χώρα της Δημοκρατίας, η Γαλλία, εφτιαξε νόμο περι απαγορεύσεως της μαντήλας και ολων των συναφών.

  Υπενθυμίζουμε επίσης οτι δεν εχει αναγνωριστεί η Ποντιακή και Μικρασιατική γενοκτονία την οποία διέπραξε το επίσημο μουσουλμανικό τουρκικό κράτος.
  Πως ειναι δυνατόν λοιπόν Εμείς συνεχώς να παραχωρούμε πλεονεκτήματα και δικαιώματα στους μουσουλμάνους για να δρούν εναντίον μας και να μην εχουμε το θάρρος όπως οι Παπούα της Νέας Γουινέας, Βορείως της Αυστραλίας, οι οποίοι οταν τους δηλώσεις οτι θέλεις να ζήσεις στη χώρα τους απαντούν “μπορείς να ζήσεις στη χώρα μας μόνο υπο ενα όρο….να διαμένεις – να τρέφεσαι και να μιλάς όπως Εμείς” δηλ….εννοούν οτι πρέπει να υιοθετήσεις και να σεβαστείς τον τρόπο ζωής τους.??

  Συνεπώς κάθε ξένος που ερχεται στην Ελλάδα…… οφείλει, Οχι μόνο να σεβαστεί τον τρόπο σκέψης και ζωής μας, αλλά και να τον εφαρμόσει στον εαυτό του…άλλως θα ειναι ενα ξένο παρασιτικό σώμα, καρκίνωμα μέσα σε ενα υγιή οργανισμό.

  Πολύκαρπος Μαρκαράς

  Γιώργος Παρασχάκης