Ηλίας Παναγιώταρος: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης σε κλεφτές και ψεύτες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος στην ομιλία για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε ο Σαμαράς μετέφερε αρχικά το συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων βουλευτών μας που κρατούνται παράνομα, προς τις οικογένειες των τριών παλικαριών που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα.

Στην συνέχεια απάντησε στον εισηγητή της συγκυβέρνησης της συμφοράς Βορίδη ο οποίος έκανε λόγο για «φίμωση» λέγοντας πως αυτός όπως και άλλοι μέσα στην αίθουσα στρουθοκαμηλίζουν, αφού η βουλή λειτουργεί παράνομα με 292 βουλετές.

Κατήγγειλε την διαδικασία γιατί δεν βρίσκονται στην βουλή οι παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ενώ έχουν εκλεγεί από τον Ελληνικό δεν τους δίνεται η δυνατότητα ούτε να μιλούν αλλά ούτε και να ψηφίζουν σε αυτή την πολύ σημαντική ψηφοφορία με αποτέλεσμα ο Σαμαράς να χρειάζεται 146 «ναι» αντί για 151.

Παράλληλα, υπενθύμισε τον βρώμικο ρόλο του «περιβάλλοντος Μπάμπη» στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής παρουσιάζοντας νέες απροκάλυπτες δηλώσεις ομολογίας από βουλευτίνες της ΝΔ για τις πολιτικές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη.

Στηλίτευσε την υποκρισία της αριστεράς που δεν έχει βγάλει λέξη για την λειτουργία της βουλής, αφού ο Σαμαράς έχοντας βάλει φυλακή τους βουλευτές μας περνάει ότι νόμους θέλει.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης που καταστρέφει την οικονομία και εξαθλιώνει τον Ελληνικό λαό. Επιπλέον κατήγγειλε την εξωτερική πολιτική που εφαρμόζουν για το Μακεδονικό όπως και τους ανθελληνικούς νόμους που ψηφίζουν με αποτέλεσμα οι Έλληνες να νιώθουν «ξένοι» μέσα στην ίδια τους την χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-kamia-pshfos-empistosunhs-se-kleftes-kai-pseutes-binteo#ixzz3FaLQ4gwo

Comments Off on Ηλίας Παναγιώταρος: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης σε κλεφτές και ψεύτες – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.