Η άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει θορυβήσει το Παγκόσμιος Εβραϊκό Κονγκρέσο (World Jewish Congress)

Με λίγα λόγια αναφέρει ότι όποιος χρησιμοποιεί αντισημιτικό λόγο γραπτό ή προφορικό και δεν αναγνωρίζει το ολοκαύτωμα των εβραίων θα διώκεται αμείλικτα στην Ελλάδα ακόμη κι αν πρόκειται για αρχηγό κόμματος ή εκλεγμένων βουλευτών, από 3 μήνες έως 6 χρόνια και με χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Ο Καραγκούνης όταν ήταν ακόμη υπουργός τους απέστειλε επιστολή ότι θα περάσει στην Ελληνική βουλή ο περίφημος αντιρατσιστικός νόμος σύντομα, ότι ο εν λόγω νόμος θα τιμωρεί αυστηρά όπως αναφέραμε πιο πάνω, όσους δεν αναγνωρίζουν το ολοκαύτωμα των εβραίων είτε αυτή είναι ομάδα, είτε στο διαδίκτυο κάποιος προβαίνει σε ρατσιστικά σχόλια για κάποιον εις ό,τι αφορά το χρώμα, την θρησκεία και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, επίσης όποιος χαιρετά… ναζιστικά! Ο σχετικός νόμος θα προβλέπει και την στέρηση της κρατικής χρηματοδοτήσεως. Όλα αυτά από τον Μάιο του 2013. Και στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 συλλαμβάνουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, την ψυχή του Εθνικιστικού Κινήματος Νίκο Μιχαλολιάκο!

Το βίντεο καταλήγει ότι πρέπει να γίνουν 3 βήματα κατά των ρατσισμών για να περιφρουρηθεί η… δημοκρατία.  Πρώτον να απαντήσουν σε όλες τις επιθέσεις είτε λεκτικές, είτε άλλες αμέσως στα ΜΜΕ, να πείσουν την κυβέρνηση να περάσει έναν νόμο ο οποίος θα προστατεύει την δημοκρατία και δεν το κάνουν για τους εβραίους αλλά για την Ελλάδα (!)και τρίτον να εκπαιδεύσουν τους μαθητές των σχολείων. Πρέπει οι δάσκαλοι να εκπαιδευτούν ούτως ώστε να διδάξουν τα παιδιά, τους Χριστιανούς, να επισκεφτούν το Μπίργκενμπάου και άλλα μουσεία και να διδάσκονται το ολοκαύτωμα… προκειμένου να πέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

Comments Off on Η άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει θορυβήσει το Παγκόσμιος Εβραϊκό Κονγκρέσο (World Jewish Congress)

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.