Η παράνομη βουλή των 297 συνεχίζει την βιομηχανία άρσεων ασυλίας – ΒΙΝΤΕΟ

Το καθεστώς, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει διαφορετικά την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, συνεχίζει τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Μετά τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά συνεχίζει να στέλνει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συναγωνιστές βουλευτές με ανύπαρκτες κατηγορίες κατόπιν εντολών των διεθνών τοκογλύφων και των καναλαρχών.

Το προεδρείο, λειτουργώντας ως φερέφωνο της μνημονιακής συγκυβέρνησης, ενοχλείται από την Αλήθεια που αποκαλύπτουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από του βήματος της Βουλής και διέκοπτε συνέχεια τους Συναγωνιστές. Τώρα διεξάγεται η ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας των Συναγωνιστών Κουκούτση και Κασιδιάρη.

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Κουκούτση

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Κασιδιάρη

Καταγγελία της διαδικασίας από την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια και αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-paranomh-boulh-twn-297-sunechizei-thn-biomhchania-arsewn-asulias-binteo#ixzz2lqhNEV9F

Υ.Γ.Κ.Ε.: Εντελώς “δημοκρατικά” οι δημοκράταροι έκλεισαν το μικρόφωνο της Συναγωνίστριας Ζαρούλια, η οποία εκτός του ότι τους κατήγγειλε ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, τόνισε ότι οι κρατούντες μεταχειρίζονται το Σύνταγμα, τους νόμους, τους κανονισμούς της Βουλής κατά το δοκούν, όπως και όταν τους συμφέρει. Κατά τα άλλα ο Παναγιώταρος τους φταίει!

Comments Off on Η παράνομη βουλή των 297 συνεχίζει την βιομηχανία άρσεων ασυλίας – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.