Η πλουσιομαντάμ (των Olympic games 2004) ανέλαβε να ταΐζει χιλιάδες «πρόσφυγες»… το δράμα του ελληνικού λαού δεν την συγκινεί καθόλου!

Η πλουσιομαντάμ (των Olympic games 2004) ανέλαβε να ταΐζει χιλιάδες «πρόσφυγες»… το δράμα του ελληνικού λαού δεν την συγκινεί καθόλου!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν… συγκινήθηκε μόνο το γερμανικό κεφάλαιο από τον ερχομό των προσφύγων (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στην Ευρώπη -για να τους χρησιμοποιήσει ως φτηνό εργατικό δυναμικό-, αλλά και το ελληνικό.

Έτσι, η Γιάννα Αγγελοπούλου (των χλιδάτων Olympic Games του 2004 – που μας καταχρέωσαν για να κάνει η κυρία το κομμάτι της…) και ο σύζυγός της, προσφέρθηκαν να πληρώνουν τα έξοδα για την σίτιση στο ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, που θα λειτουργήσει σύντομα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Αφελές ερώτημα: Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που δε μπορούνε να τα φέρουνε βόλτα και δεν έχουνε ούτε ένα πιάτο φαγητό! Γνωρίζουμε όλοι τραγικές ιστορίες παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία και αποδεικνύεται ότι έχουν να φάνε 3-4 μέρες. Γιατί άραγε δε συγκινείται κι από το δικό τους δράμα η πλουσιομαντάμ Γιάννα;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-plousiomantam-twn-olympic-games-2004-anelabe-na-taizei-chiliades-prosfuge#ixzz3mN8hpc8r

Comments Off on Η πλουσιομαντάμ (των Olympic games 2004) ανέλαβε να ταΐζει χιλιάδες «πρόσφυγες»… το δράμα του ελληνικού λαού δεν την συγκινεί καθόλου!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.