Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα σε κεντρικό Ξενοδοχείο των Αθηνών ο Λαϊκός Σύνδεσμος παρουσίασε την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καταγγέλλοντας την παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία, με την οποία προφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν νέα ντοκουμέντα για το πώς στήθηκε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Την Συνέντευξη Τύπου παρουσίασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ενώ ομιλητές ήταν ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Ηλίας Κασιδιάρης. Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια ανέγνωσε το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για μια Ευρώπη των Εθνών.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Νικ Γκρίφιν ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε την συμπαράστασή του προς την Χρυσή Αυγή, με ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο στη Ρωσία για τις παράνομες πολιτικές διώξεις.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-prosfugh-ths-chrushs-aughs-sto-edad-binteo#ixzz2q2EPWpCG

Comments Off on Η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.