Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Μέχρι πρότινος γνώριζα έναν και μόνο τρόπο για να ασπαστεί ένας ευσυνείδητος πολίτης την εθνική ιδεολογία, την μόνη αξιοπρεπή και ρεαλιστική στάση ζωής διαχρονικά και σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου. Αυτός ο τρόπος είναι ο δύσκολος, χρονοβόρος και ανηφορικός δρόμος της ιστορικής μελέτης και της εμπέδωσης της πολιτιστικής συνοχής των ανθρώπων που απαρτίζουν τα έθνη (γλώσσα, θρησκεία, μουσική, λογοτεχνία, τραγούδι και αγάπη για την πατρίδα τους γενικώς ειπείν). Με άλλα λόγια η κατανόηση των βασικών φυσικών νόμων που υπάρχουν έκδηλοι στη φύση. Οι νόμοι αυτοί είναι που διακρίνουν τις ικανότητες των διαφορετικών ειδών ζώων όταν αποτελούν κρίκους μιας διατροφικής αλυσίδας και τότε πρέπει να ζήσει το ένα εις βάρος του άλλου, αλλά ακόμα και μεταξύ των μονάδων του ίδιου ζώου όταν διαφορετικά κοπάδια, αγέλες και σμήνη ανταγωνίζονται για την επιβίωση όπου τα συμφέροντά τους συγκρουστούν και πρέπει να επικρατήσουν σε ορισμένες περιοχές χάρις την ανωτερότητά και την στρατηγική τους. 

Ακολουθώντας αυτή την γνωστική διαδρομή ακόμα και ο πιο αδιάφορος υπήκοος μιας χώρας, έστω και αν ανήκει στην προοδευτική ομάδα των διεθνιστών ή άλλων εθνομηδενιστικών ομάδων της μοντέρνας διανόησης, θα αναπτύξει αρχικά την αγάπη για την φύση της πατρίδας του, ακολούθως τον θαυμασμό για τους προγόνους του και την προσφορά τους και τέλος την αλληλεγγύη στους συμπολίτες του. Θα ανέβει δηλαδή από το επίπεδο της πρόσκαιρης ατομικής ευμάρειας στο ανώτερο επίπεδο της διαχρονικής προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, στην επίτευξη της προόδου του εθνικού του ιστού. Έτσι τελικά ο υπήκοος θα μετατραπεί θριαμβευτικά και δια παντός σε εθνικιστή δηλαδή τον πολίτη που αγαπά προπάντων το έθνος του (εγκυκλοπαιδικό λεξικό Ηλίου) θα περάσει δηλαδή από την ιδιοτέλεια στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που περιγράφεται πάντοτε από την έννοια της εθνότητας.

Ευτυχώς για τους φυγόπονους και λιγότερο “διαβαστερούς” υπηκόους που ανήκουν στην ομάδα των αδιάφορων ή προοδευτικών που προαναφέρθηκαν, υπάρχει και ο συντομότερος δρόμος της αντίληψης της εθνικής συνείδησης και προσδιορισμού της εθνικής ταυτότητας. Δείτε πως μπορεί να γίνει αυτό με συνοπτικές διαδικασίες. Το παράδειγμα που ακολουθεί είναι πραγματικό και για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερθούμε σε ονόματα, συνέβη όμως πολύ προ δύο ετών και ο πρωταγωνιστής μας είναι δηλωμένος υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία να εκφράζει την αλληλεγγύη του στους “αδελφούς μετανάστες” που απαρτίζουν το πολυπολιτισμικό ψηφιδωτό της σύγχρονης Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.

Ο πρωταγωνιστής μας λοιπόν βρισκόταν μεσοβδόμαδα στην περιοχή του Κεραμικού μετά από φιλική συνάντηση γύρω τα μεσάνυχτα και ενώ επέστρεφε σπίτι του πεζός, αντιλήφθηκε δύο άντρες να περπατούν πίσω του. Έξαφνα τον πλησιάζουν και ο ένας του τραβά το σακίδιο πλάτης με σκοπό να του το αφαιρέσει. Γυρνώντας πρόλαβε να δει από κοντά τους σκουρόχρωμους εισβολείς και ενστικτωδώς να διαμαρτυρηθεί: “τί θες ρε φίλε;”
Σε απάντηση εισπράττει ηλεκτροσόκ στο κούτελο από συσκευή αυτοάμυνας, τα γνωστά παραλάϊζερ. Ευθύς σωριάζεται κάτω χάνοντας την ισορροπία του και δίχως καμία καμία διακοπή δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα από κλωτσιές και από αυτοσχέδιο ρόπαλο στο κεφάλι με απίστευτη βιαιότητα. Σαν να μην έφταναν οι πρώτοι δύο, προστίθενται και άλλοι δύο που αφαιρούν από πάνω του κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι και οτιδήποτε άλλο αξίας. Για καλή του τύχη περνούσε από τον μοναχικό δρόμο ένα αυτοκίνητο που με τα φώτα του ανέστειλε την μανία των τεσσάρων εισβολέων, ενώ ο οδηγός φώναζε μέσα από το αυτοκίνητο: “σταματήστε, φωνάζουμε την αστυνομία!”. Σαν από μηχανής θεός ο οδηγός του αυτοκινήτου με την παρέμβασή του αναγκάζει και ένα ζευγάρι διερχομένων να βάλει τις φωνές και οριστικά να λήξει η άνιση και κτηνώδης βιαιοπραγία εναντίον ενός απροστάτευτου και σχεδόν λιπόθυμου ατόμου. Αιμόφυρτος με σπασμένα γυαλιά και εντελώς σπασμένη μύτη, ψέλλισε στους σωτήρες του πως ήταν βέβαιος πως θα τον σκότωναν αν δεν επενέβαιναν. Μαζί με την μύτη και τα γυαλιά του άτυχου συμπολίτη μας αυτομάτως θρυμματίστηκε και ο τυφλός ανθρωπισμός του προς τους αγνώστους οικονομικούς μετανάστες και λοιπούς αλλοεθνείς εργάτες που εισβάλλουν σωρηδόν την χώρα μας δίχως προσχήματα νομιμότητας και ασφαλώς χωρίς να αποτελούν αναγκαίο εργατικό δυναμικό. Τα αισθήματα συμπόνοιας για τους “φτωχούς αλλοδαπούς συνανθρώπους μας” αντικαταστάθηκαν από την διαπίστωση πως “Πιστεύω πως εάν το χρώμα του δέρματός μου ήταν σκούρο θα γλύτωνα με απλή ληστεία και όχι αυτή την μανιώδη επίθεση. Ένιωσα πραγματικά τι σημαίνει ρατσισμός εναντίον Έλληνα. Όσο για τα καθάρματα αυτά πρέπει να ήταν Μαροκινοί ή βορειοαφρικανοί, όπως και οι 300 που την ίδια ακριβώς περίοδο μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον όλου του αριστερού και προοδευτικού χώρου, ένας από τους οποίους ήμουν και εγώ!”, ήταν τα λόγια του μετά από ένα μήνα που μου τηλεφώνησε για να μου διηθηθεί την περιπέτειά του.  Επεδίωξα αμέσως να τον συναντήσω για να μάθω περισσότερα, δεν το κρύβω πως ήμουν περίεργος να κάνω ερωτήσεις και να αποσπάσω την δήλωση που θα σηματοδοτούσε την μεταστροφή του φίλου μου, σε σχέση με τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Έως την ημέρα της ληστείας ήταν θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα και όνειρό του ήταν να δουλέψει σε κάποια θέση στο πολιτικό του γραφείο!

Οποία όμως εντυπωσιακή αλλαγή στην πρώτη φράση που ξεστόμισε όταν με συνάντησε μετά έναν μήνα από το περιστατικό που έδειχνε την ριζική αλλαγή του.

Τα ρινικά του οστά τοποθετήθηκαν προσωρινά στη θέση τους στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να μπορεί να αναπνέει, αφού τον πήγαν με ταξί οι άγνωστοι συμπολίτες του που τον διέσωσαν. Είμαι βέβαιος πως ακόμα και αν περάσει αρκετός καιρός από την επίθεση εναντίον του, ή ακόμα αν ο Αλέξης του προσφέρει την πιο τιμητική θέση συμβούλου στον Συριζα, τα 3000 ευρώ που του ζητά ο πλαστικός χειρούργος για να επαναφέρει στην εντέλεια την σπασμένη του μύτη, δεν θα τον αφήσουν να επιστρέψει στις παλιές πολιτικές του πεποιθήσεις.

Νίκος Β

Έρευνα Παντείου Πανεπιστημίου: Η Ελληνική Νεολαία στηρίζει με φανατισμό την Χρυσή Αυγή!

Ενώ ο φουκαράς ο Πυθαγόρας έλεγε : «Μεγάλην παιδείαν νόμιζε δι’ ής δυνήση φέρειν απαιδευσίαν». Δηλαδή , να θεωρείς μεγάλη μόρφωση εκείνη, που θα σου δώσει την ικανότητα να υποφέρεις την αμορφωσιά . Εδώ καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι Έλληνες, είμαστε τέρατα μορφώσεως , διότι υπομένουμε όλους αυτούς τους αν εγκέφαλους που κυβερνούν την Ελλάδα. Αυτά που κάνουν , αυτά που σπούδασαν οι διάφοροι οικονομολόγοι που ό,τι λένε είναι για τα μπάζα, οι διάφοροι νομικοί και συνταγματολόγοι που εξευτέλισαν το Σύνταγμα και τους νόμους , και τόσοι άλλοι που κάνουν και διαλέξεις όπως εκείνος ο θλιβερός γαπ .

Εδώ φτάσαμε στο σημείονα διοργανώσουμε  στην Καβάλα συνέδριοισλαμιστών , προς τιμήν , λέει, του Μωχάμετ Άλι της Αιγύπτου , του πατέρα του Ιμπραήμ που κατέσφαξε την Ελλάδα. Στο διεθνές αυτό συνέδριο, ειδικοί του ισλαμικού  πολιτισμού  ανέλυσαν τα μουσουλμανικά  επιτεύγματα στη διάρκεια των αιώνων. Αλήθεια, ποιο πολιτισμό ανέπτυξε το ισλάμ ; και σε τί ; ο μόνος πολιτισμός τους είναι το καλό σφάξιμο . Και από πλευράς Ελλήνων, ποιοι να είναι οι φίλοι του ισλάμ και γιατί τους ενδιέφερε τόσο ο “πολιτισμός” του ισλάμ ; άραγε , γνωρίζουν κάτι από τον Ελληνικό πολιτισμό ;

Σ.Μ.

Στο φως το μυστικό οπλοστάσιο της ΝΔ, Παπούλια και Κανέλλη – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η κατάσταση στη πατρίδα μας και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Το μόνο που μπορεί να κάνει η συμμορία, η οποία ούσα μειοψηφία σε πραγματικά ποσοστά, είναι να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα πραγματικά του προβλήματα και να τα μετακυλήσει αλλού. Για το σώριασμα της οικονομίας δεν έχουν καμιά ευθύνη γιατί αυτοί εκτοξεύονται, απογειώνονται και άλλα φαιδρά που ακούμε να βγαίνουν από τα πλέον επίσημα στόματα. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν έστω και με το πιο αθέμιτο τρόπο να παραμείνουν στην εξουσία ξεπουλώντας ότι έχει απομείνει στο δύστυχο ετούτο τόπο. Έχοντας ξεπουληθεί στους ντόπιους και ξένους ολιγάρχες, προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μνημόνιο ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί η σκλαβιά την οποία μας ετοιμάζουν για επάνω από πενήντα χρόνια και η οποία   διαρκεί σχεδόν έξι χρόνια , είναι η μόνη λύση και οι εκφραστές αυτής της πολιτικής οι μόνοι αξιόπιστοι. Δεν τους αφορά ούτε η εξαθλίωση του λαού, παρά μόνο σαν εντεταλμένοι εκπρόσωποι ξένων δυνάμεων κατοχής προσπαθούν να εξασφαλίσουν όσα πιο πολλά μπορούν στα αφεντικά τους. Μοναδική ελπίδα αντίστασης οι θέσεις και προτάσεις της Χρυσής Αυγής. Λογιστικός έλεγχος του χρέους να μάθουμε επιτέλους ποιοι δανείστηκαν πόσα δανείστηκαν  και από ποιους.

Όσο και να προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον Ελληνικό λαό το τέλος τους θα είναι το ίδιο οικτρό όπως και η πολιτική τους.

Π.Ν.

Η οικονομική εξαθλίωση του Έλληνα συνεχίζεται

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ”ΑΦΕΛΕΙΑ” ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ…ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αχαχαχαχα!!!! Πολύ καλό!!!

Πρώτον, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απέναντι από το σύστημα. Πήρε το χρίσμα να είναι ο διάδοχός του!

Δεύτερο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα καθαρά νεοταξικό κόμμα της παγκοσμιοποίησης, που μάχεται τον Ελληνισμό και τα ιερά και όσια, για τα οποία χύθηκε άφθονο Ελληνικό αίμα!

Δίνει ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ στους ΛΑΘΡέποικους και συνενεί στην αλλοίωση και σταδιακή αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από τους τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους.

Τρίτον, υποτίθεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μαρξιστικό κόμμα, αριστερό. Από πότε η Δασκαλάκη η Κρητικιά που κίνησε γη και ουρανό να γίνει Αγγελοπούλου, το παίζει …κομμουνίστρια;

Προφανώς οι πολιτικές της φιλοδοξίες δεν έχουν ”πάτο” και όχι μόνο…

Τώρα στο παιχνίδι προωθεί και το γιο της.

Κατά τ’ άλλα πανηγύριζε την ανάθεση των Ολυμπιακών αγώνων, για το ”καλό” της Ελλάδας…

Αχ, τι σου κάνει αυτή η αρχομανία… Ως και τον αδίστακτο μεγαλοκαπιταλιστή τον μεταμορφώνει σε… κομμουνιστή! Αχαχαχα!!!…

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-20-oktwbriou-2014#ixzz3GdLlmlHC

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.