Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Θέλω να καταγγείλω την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής (που έχει ξεκάθαρες θέσεις), και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προδοσία που έχουν διαπράξει και κατασκευάσει  υπόγεια απέναντι σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Μέρες παρακολουθούμε τους καημένους και ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες που δεν έχουν να φάνε και που δεν έχουν να κοιμηθούνε και που είναι μέσα στη λάσπη και που είναι άρρωστοι και τα λοιπά και τα λοιπά. Ωστόσο, μας λένε ότι κάνουν προσπάθεια να δουν, με  τι τρόπο θα μπορέσει η κυβέρνηση να εξυπηρετήσει αυτούς τους λαθραίους οι οποίοι, απ’ ότι υποστηρίζουν και τονίζουν τα μέσα μαζική ενημέρωσης, δεν θέλουν να μείνουν εδώ οι καημένοι. Ταυτόχρονα όμως με όλα αυτά θέλω και απαιτώ να μου πουν αυτοί οι δειλοί και ύπουλοι πότε πρόλαβαν και σε πόσο χρόνο εκδώσαν βιβλίο οδηγιών το ονομαζόμενο λεξιλόγιο και το μοίρασαν σήμερα στους παιδικούς σταθμούς; Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους υπαλλήλους των παιδικών σταθμών και αναγράφει ολοκληρωμένες προτάσεις όπως μην ανησυχείτε το παιδί σας θα συνηθίσει  ή έκλαψε λίγο σήμερα κ.α. στα Αραβικά και Συριακά προς καλύτερη εξυπηρέτηση απέναντι στους γονείς των παιδιών που θα γραφτούν σε αυτούς τους παιδικούς σταθμούς. Δηλαδή πρέπει να μάθουμε και αραβικά τώρα για να μπορούμε να τους εξυπηρετούμε. Επίσης οι οδηγίες λένε και κάτι άλλο θα διορίσουν μερικούς από τους λαθρομετανάστες, ώστε να έχουν δουλειά για να μην αρχίζουν να κλέβουν και αυξηθεί κατά ανάγκη η εγκληματικότητα. Ακούσατε καλά; Και οι Έλληνες που είναι άνεργοι τι θα κάνουν; ΟΙ Έλληνες αργοπεθαίνουν μέρα με τη μέρα και δεν είδα στο σχολείο που δουλεύω ως καθαρίστρια (και δεν πληρώνομαι κιόλας) εδώ και τρία χρόνια να μαζέψουν τρόφιμα για τους Έλληνες, ενώ για τους λαθρομετανάστες σκίστηκε το υπουργείο παιδείας και ο Φίλης. Το σχέδιο προς τον αφανισμό του Έθνους μας καλά κρατεί. Εύχομαι με όλη την καρδιά μου να φτάσει ψηλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί είναι η μόνη μας ελπίδα. Εμείς οι συναγωνιστές έχουμε ένα χρέος να μιλάμε παντού και  να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος.

Τ.Β.

Απτόητοι οι πράκτορες του DEB συνεχίζουν την ανθελληνική τους δράση – Κοιμάται όρθιο το ελληνόφωνο κράτος!

Συναγωνιστές, πριν λίγες μέρες την 24η Μαρτίου 2016, μέλη του Εθνικού Συλλόγου Βόρειος Ήπειρος 1914 ύψωσαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα στον αγώνα Ελλάδα – Μαυροβούνιο τεράστια σημαία της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου. Μία σημαία μεγάλης ιστορικής σημασίας για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Σήμερα 29 Μαρτίου 2016 οι Αλβανοί κατήγγειλαν την Ε.Π.Ο. στην FIFA κάνοντας λόγο για σύμβολα εξτρεμιστικά και δήθεν εθνικιστικά. Ξεχνούν μάλλον τα πρόσφατα γεγονότα που είχαν λάβει χώρα στον αγώνα Σερβία – Αλβανία που είχαν υψώσει σημαία με την δήθεν ”Μεγάλη Αλβανία” διεκδικώντας ελληνικά εδάφη όπως την Ήπειρο την Κέρκυρα κ.ά. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα των δοσίλογων κυβερνήσεων οι οποίες εγκατέλειψαν το ξεχωριστό αυτό κομμάτι του Ελληνισμού στο έλεος ενός κράτους κατατσαπλιάδων, το οποίο προσπάθησε να τους ξεριζώσει από τις πατρογονικές του εστίες. Δεν δίστασαν τις περισσότερες φορές να κάνουν χρήση σκληρής βίας που έφτασαν ακόμη και σε δολοφονίες. Ο αγώνας για να έρθει η πολυπόθητη ένωση με τη μητέρα πατρίδα συνεχίζεται.

Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική
Θεοφάνης Σωτηρόπουλος

Η Μεγάλη εβδομάδα του ελληνικού λαού: Νέα εθνοκτόνα μέτρα φέρνει η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα

Οικονομικό Αρμαγεδδώνα για μια ακόμη φορά ετοιμάζει να εξαπολύσει  η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ακόμη περισσότερες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με παράλληλη αύξηση φόρων καυσίμων και κόστους ζωής, το οποίο θα βυθίσει ακόμη περισσότερο τους Έλληνες στη φτώχεια και τη μιζέρια, μειώνοντας την αγοραστική δύναμη των πολιτών, που θα σημάνει περισσότερη ανεργία. Δυστυχώς αυτά που έρχονται δεν απασχολούν τη κυβέρνηση μιας και τα ποσά που δαπανώνται για τους “πρόσφυγες” ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες μιας χρεωκοπημένης χώρας. Τα στατιστικά στοιχεία μαρτυρούν τον όλεθρο που πλησιάζει με γοργά πλέον βήματα. Κατακόρυφη αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών κατά 1277% ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα σε σχέση με το 2015, διαψεύδοντας τα παραμύθια  της κυβέρνησης με τους αριθμούς απρόσκλητων εισερχομένων που δίνουν. Πλην Χρυσής Αυγής κανένα κόμμα του λεγόμενου αντισυνταγματικού τόξου δεν δίνει μια ρεαλιστική και λογική λύση, η οποία θα προασπίζει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Ρ.Μ.

Η. Παναγιώταρος: Με τα μνημονιακά μέτρα εξοντώνετε μισθώτους, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-31-martiou-2016#ixzz44SEOfBAW

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.