Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πραγματικά συγκλονιστικές οι νέες αποκαλύψεις για την συμμετοχή του Ψαρρά στο κύκλωμα που κατέλυσε τη δημοκρατία. Ενδεικτική της βρωμιάς που κρύβεται πίσω από τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, η στάση του Αθανασίου, ο οποίος στριφογύρναγε αμήχανος στην καρέκλα του. Αυτό που αυτή τη στιγμή συγκρατεί τη συμμορία στις επάλξεις του αντιδημοκρατικού τους αγώνα είναι ότι η πτώση ενός εκ των κρίκων αυτής της σκευωρίας, θα οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντιδράσεις που το τέλος τους θα είναι η επιβολή ισοβίων δεσμών στους σκευωρούς. Αυτή τη στιγμή η συμμορία συγκρατείται από τον φόβο της τιμωρίας. Θα έρθει η ώρα όμως της τιμωρίας, να είναι σίγουροι για αυτό. Ο Ψαρράς πάντως δεν θα περάσει και άσχημα. Στην φυλακή είναι όλοι οι τρομοκράτες που κατά καιρούς έχει υπερασπιστεί με την πένα του.  Το μεγάλο πρόβλημα θα το έχει ο μεγαλοαστός Σαμαράς.

Κ.Α.

Η “Δημοκρατία” των τοκογλύφων – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Γεια σας αξιότιμοι συναγωνιστές, Κατ’ αρχάς, το θέμα πάνω στο οποίο θέλω να αναφερθώ αφορά διάφορα γεγονότα που έχουν σχέση με φιλανθρωπικές οργανώσεις του ΟΗΕ ή και τρίτων. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρω ότι το γεγονός που με οδήγησε στο να επικοινωνήσω μαζί σας, είναι κάτι που συμβαίνει στα περισσότερα ελληνικά σχολεία και που υποκινείται από καθηγητές και διευθυντές με αριστερούς πολιτικούς προσανατολισμούς. Αυτό που συμβαίνει λοιπόν, είναι το ότι οι καθηγητές υποχρεώνουν τους μαθητές να καταβάλουν συγκεκριμένα ποσά χρημάτων προκειμένου να τα δώσουν σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, που είτε θα ενδιαφέρονται για την ευημερία των λαθρομεταναστών εγκληματιών, είτε θα έχουν ως πεδίο δράσης τους το εξωτερικό. Τώρα, αυτό που με εκνευρίζει σε όλο αυτό δεν είναι μόνο το ποσό των χρημάτων που πρέπει να καταβάλουμε σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία βιώνουμε από τη μνημονιακή πολιτική, αλλά το γεγονός ότι αυτό το ποσό ίσως χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση παράνομων στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ και των Εβραίων ή για να τα φάει κάποιος εγχώριος τρομοκράτης.
Επιπροσθέτωςπρέπει να δηλώσω ότι αν το ποσό αυτό συγκεντρωνόταν προκειμένου να βοηθηθούν οι άπορες ελληνικές οικογένειες, τότε δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με την όλη διαδικασία. Όμως στην πραγματικότητα τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται για τις προαναφερθείσες παράνομες διαδικασίες, Επιβεβαιώνονται πλήρως τα λεγόμενα της Χρυσής Αυγής ότι πράγματι στην Ελλάδα υπάρχει ρατσισμός αλλά μόνο εναντίων των Ελλήνων.

Ε.Λ.

Σιωνιστικό λόμπυ και γερμανοί τοκογλύφοι απαίτησαν την δίωξη της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Θέλω να αναφερθώ σε κάτι που σας «ξέφυγε». Ο ατάλαντος ηθοποιός-τραγουδιστής-παρουσιαστής κ.τ.λ. (πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης…) Γιάννης Ζουγανέλης, πωρωμένος κομμουνιστής που έχει πολλάκις στραφεί κατά της Χρυσής Αυγής (νομίζοντας ότι μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο – μάταιος ο κόπος του!) παρουσιάζει φέτος στο κανάλι του Κοντομηνά ένα τηλεπαιχνίδι, τον «Εκατομμυριούχο» ή αλλιώς «Hot Seat». Το τηλεπαιχνίδι παίζεται με έξι διαγωνιζόμενους, που προσπαθούν να κερδίσουν 100.000 ευρώ, απαντώντας σε ερωτήσεις γνώσεων.

Σε προχθεσινή εκπομπή, τέθηκε η εξής ερώτηση: «Σε ποια Ολυμπιάδα συμμετείχε για πρώτη φορά η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών» και οι απαντήσεις που είχαν στη διάθεσή τους οι παίκτες ήταν: Σεούλ, Βαρκελώνη, Ατλάντα, και Σύδνεϋ. Η πρώτη διαγωνιζόμενη είπε «πάσο», ενώ η δεύτερη παίκτρια απάντησε «Βαρκελώνη». Η εκπομπή, έδωσε σωστή απάντηση την «Ατλάντα».

Όμως, και οι τέσσερις απαντήσεις ήταν ΛΑΘΟΣ. Διότι, η πρώτη εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έγινε το 1952 στο Ελσίνκι.

Και ρωτάω: οφείλει ή δεν οφείλει να παρέμβει άμεσα το ΕΣΡ γι’ αυτή την καταφανή εξαπάτηση των παικτών;

Ν.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-14-noembriou-2014#ixzz3J27FpTW5

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.