Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Φαίνεται πως έχει κουμπώσει το προξενιό Σύριζα-ΠασοκοΝουδούλα και βγήκε αυτή η αντρούκλα Γεώργιος Σταθάκης να το ανακοινώσει ανέμελα σήμερα σε καθεστωτικό ραδιοφωνικό στέκι. Γιατί να “ανησυχούμε” άλλωστε περισσότερο; Είπε και λάλησε ο “ευυπόληπτος” αυτός πολιτικός ανήρ:- Κανονικά η εκλογή του Προέδρου, κατά Μάρτη εκλογές. Μάλιστα τόνισε πως δεν χάλασε ο κόσμος αν γίνουν και ολίγον αργότερα! Συμπολίτες μου, μην σκάτε θα είναι Άνοιξη που τα “λουλούδια” ανθίζουν. Και αφού προφανώς δόθηκε ο λόγος απομένουν τα “δακτυλίδια αρραβώνων” εξ ου και η αβρή μελλούμενη συνάντηση Σαμαρά/Τσίπρα ή Τσίπρα/Σαμαρά ή ΣαμαροΒενιζελίκ/Τσίπρα. Όλα για το ΚΑΛΟ της χώρας (ποιας χώρας αλήθεια;). Λέγανε, λέγανε τις τελευταίες ημέρες τα παπαγαλάκια τους περί ενότητας, περί σύμπνοιας, περί αγάπης, περί αλληλεγγύης. Όλα καλά “δουλεμένα” στο μίξερ της Προπαγάνδας τους. Εννοείται ότι η σαρωτική Προπαγάνδα τους έχει σβήσει από τον παρόντα πολιτικό χάρτη της “χώρας” το νόμιμα εκλεγμένο κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο σε πείσμα καιρών και συμφερόντων κρατάει με πείσμα την τρίτη θέση. Σωρό οι στημένες δημοσκοπήσεις. Πειθόμαστε;  Oχι όσο υπάρχουν εκλεγμένα στελέχη Πατριώτες άνανδρα φυλακισμένοι, να περιμένουν την δίκη μα ποια δίκη.

Άννα

Προς συκοφάντες που μιλούν για «κρυφούς χρηματοδότες»: Το πόρισμα του ΣΔΟΕ στα ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτοαποκαλούμενη «επιτροπή δεοντολογίας» της βουλής θα μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού για να εξετάσει τον βουλευτή και δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές απέσπασε το 16% των Αθηναίων για το Δήμο της Αθήνας Η. Κασιδιάρη, μιας και η εισαγγελέας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτός έπραξε τη καταγραφή. Για την ουσία του πράγματος των δηλώσεων Μπαλτάκου πότε θα υπάρξει μια πραγματική επιτροπή δεοντολογίας η οποία θα εξετάσει τις δηλώσεις και θα φέρει τους ψεύτες και απατεώνες προ των ευθυνών τους. Η ουσία των δηλώσεων του εξ απορρήτου του πρωθυπουργού είναι ότι όλη αυτή η παράνομη και άδικη δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι οι ψήφοι και τίποτα άλλο. Πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου που όσοι έστησαν αυτή την άθλια και προβοκατόρικη ενέργεια κατά του εθνικιστικού κινήματος θα πληρώσουν και μιας και είναι φίλοι του (Μαμωνά ) θα υπάρχει μέριμνα να λάβουν και το τόκο που τους αναλογεί.

Π.Ν.

Κασιδιάρης προς βουλευτές: «Ευκαιρία να συνηθίζετε το κλίμα της φυλακής»

Μια όμορφη και αγαπημένοι παρέα αποτελούν όλοι οι βουλευτές του «αντισυνταγματικού τόξου» αφού με μπαμπεσιά και ατιμία έκλεισαν στη φυλακή τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και έτσι νομίζουν ότι σε αγαστή συνεργασία θα τα τρώνε όλοι μαζί. Είδαμε λοιπόν τον βουλευτή Χαλαβατζή του ΚΚΕ να πουλάει κουπόνια ενίσχυσης του κόμματος του σε βουλευτές της νουδούλας και εκείνοι να αγοράζουν. Ο κόκκινος Πάνος λοιπόν διαπραγματεύτηκε την αγορά κουπονιών ζητώντας ρουσφέτι από το Χαλβατζή εξορία στο νησί της Γιάρου σε περίπτωση που το ΚΚΕ γίνει κυβέρνηση. Αδιάβαστος πιάστηκε μιας και η προηγούμενη γραμματέας του, είχε ευθαρσώς δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρονται για να γίνουν κυβέρνηση αλλά σαν σκοπό τους έχουν να οργανώνουν απεργίες. Επίσης καλό είναι να ανοίξει και ‘κανα βιβλίο ο Παναγιωτόπουλος γιατί θα μάθει ενδιαφέροντα πράγματα για τη περίοδο και του 44 και κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου ότι αυτά τα φίδια φίλοι δεν πιάνονται και όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες θα θυμηθούν τη παλιά τους τέχνη. Το κονσερβοκούτι. Και τότε δεν τη χαρίστηκαν στους ανόητους αστούς που τους χάιδευαν αντί να τους πολεμούν και μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία τους έδωσαν αυτό που τους άξιζε.

Π.Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-21-noembriou-2014#ixzz3JeoKw6YW

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.