Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Το κόμμα των Ελλήνων πατριωτών ήρθε για να μείνει και για να παίξει σημαντικό ρόλο στην δημιουργία της νέας Ελλάδος. Ιδρύθηκε την κατάλληλη ώρα και εποχή μετά από 40 χρόνια διαρκούς καταπάτησης των δικαίων του λαού, της ρεμούλας, της ατιμωρησίας, της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος υπέρ των κομματόσκυλων και των ανίκανων πολιτικάντηδων και εν τέλει της διαπλοκής και της κλεπτοκρατίας των δήθεν δημοκρατικών κομμάτων που κυβέρνησαν τον ταλαίπωρο αυτόν λαό.

Άρα ο καλός Θεός της Ελλάδος φώτισε αυτά τα μυαλά για να μας απαλλάξουν δια παντός από την μάστιγα του παρελθόντος και έρχομαι στην επικαιρότητα. Θέλω μια ειλικρινή απάντηση. Τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με τα τάγματα εφόδου του Ρεμ, του Χίμλερ, τη νύχτα των κρυστάλλων και άλλων γεγονότων πριν 80 χρόνια;

Λύσσαξαν τα πορνοκάναλα τα λαμόγια και οι πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι, καθώς και άσχετοι βουλευτές να στάζουν χολή εναντίον της Χρυσής Αυγής αλλά ο λαός έχει ένστικτο και καταλαβαίνει και θα το δείξει στις προσεχείς εκλογές.

Ξέχασαν τις αυτοκτονίες 5.000 και πλέον μαρτύρων συμπολιτών μας, τους 1.500.000 και πλέον ανέργους, τα καθημερινά λουκέτα στις επιχειρήσεις, τα νέα παιδιά που αναγκάζονται μη βρίσκοντας εργασία και με αβέβαιο μέλλον, έγιναν οι νέοι μετανάστες προς το εξωτερικό. Όλα αυτά τους αφήνουν παγερά αδιάφορους και ασχολούνται μόνο με την Χρυσή Αυγή.

Αυτή είναι το πρόβλημά τους, αλλά η αχλάδα πίσω έχει το κουτσάνι…

Γ. Κ. Ζ.

Βολιώτης συνταξιούχος

Ο διεθνής σιωνισμός (Χάρις και Λόντερ) δίνουν διαταγές για την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, Σαράντα χρόνια χρειάστηκαν για να καταστρέψουν και να υποδουλώσουν την Ελλάδα. Το σχέδιο απέβλεπε σε πρώτη φάση στην δημιουργία μηχανισμών για την διάλυση των ηθικών αξιών του Έθνους, στην προώθηση αχρήστων και απάτριδων Ελληνοφώνων σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού και στην καταστροφή των παραγωγικών δομών της οικονομίας. Σε δεύτερη φάση το σχέδιο σκόπευε στην παγίωση των παραπάνω μηχανισμών, στην δημιουργία κρατικοδίαιτων Επιχειρήσεων, στον έλεγχο των ΜΜΕ, στην εμπέδωση της κομματοκρατίας και της συναλλαγής. Στην τρίτη φάση το σχέδιο παρασύρει τον Λαό στην απάτη του χρηματιστηρίου και στον εύκολο δανεισμό, με αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες του, να ξεριζώσει τα δένδρα του και να υπερχρεωθεί.. Στην τέταρτη φάση, η Χούντα των πολιτικών σε συνεργασία με τον διεθνή σιωνισμό και τοκογλύφους, καταστρέφει τις υπάρχουσες παραγωγικές δομές, προκαλεί σοκ και δέος στον Λαό, προετοιμάζει, με την διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων και την λογιστική υπερχρέωση του κράτους, την παράδοση της Ελλάδος όπως τα σιωνιστικά σχέδια προβλέπουν. Tο Έθνος ξεπουλιέται και παράλληλα υφίσταται γενοκτονία, ενώ ο Έλληνας παρακολουθεί Τούρκικες τηλεοπτικές σειρές. Το σύστημα, δηλαδή οι Τραπεζίτες, Πολιτικοί, Μεγαλοκατασκευαστές, οι εν Ελλάδι αντιπρόσωποι των κερδοσκόπων, τα κομματόσκυλα, συνδικαλιστές, εύχονται και προσπαθούν να διαλυθεί το κράτος για να καρπωθούν τα κλοπιμαία και να αποφύγουν την τιμωρία. Για να επιτύχουν την διάλυση της Ελλάδος, τα εναλλακτικά σχέδια είναι εμφύλιος ή πόλεμος με την Τουρκία. Στον εμφύλιο που ήδη προπαγανδίζουν θα δράσουν και παρακρατικές δυνάμεις που ευρίσκονται σαν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Αν γίνει τοπικός πόλεμος, η εμπλοκή του ΝΑΤΟ, των γειτόνων και της Ρωσίας είναι πολύ πιθανή, καθόσον όλοι διεκδικούν τις κατά «Καλλικράτην» περιφέρειες. Τοπικοί άρχοντες ερωτοτροπούν επίσης με τα νέα αφεντικά. Έλληνες μη φοβάστε, εγερθείτε, ενωθείτε και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, ο χρόνος έφτασε.

Α.Β.

Ξένες μυστικές υπηρεσίες συντονίζουν “a la Συρία” τα ΜΜΕ του εξωτερικού

Κι ενώ στη βουλή γίνονται πράματα και θάματα, με ταχύτητα express περνάνε με απλές υπουργικές αποφάσεις ανατροπές σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, φέρνοντας προ τετελεσμένων γεγονότων εργαζόμενους, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες- το επίδομα ΟΑΕΔ στους ανέργους σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα- με καθυστέρηση δηλαδή πέραν των 8 ημερών, γιατί να νοιάζονται αφού αυτοί έχουν βολευτεί με τις δικές μας στερήσεις, η τρόικα ελέγχει και δίνει διαταγές!  Συγκυβέρνηση, αντιπολίτευση και ΜΜΕ έχουν στραφεί εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εκμεταλλευόμενοι ένα στυγερό έγκλημα, προσπαθούν να κλείσουν την ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ και να σταματήσουν την αντίστασή μας! Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από τον έλεγχο της κυβέρνησης και ενέχει κινδύνους για τη δημοκρατία αφού μια μερίδα ακραίων στοιχείων συνεπικουρούμενη από τα αριστερά κόμματα και την επιπολαιότητα της συγκυβέρνησης, ωθούν την χώρα σε αδιέξοδο!  Είναι άμεση ανάγκη αλλαγής πολιτικού σκηνικού και ανάληψη ευθύνης από την κυβέρνηση που θα προκύψει με νωπή εντολή από τον ελληνικό λαό!  Κύριοι, είστε αποτυχημένοι και οδηγείτε τη χώρα στο χάος! Προβείτε σε εκλογές για να έρθει ευημερία, πρόοδος και διαγραφή του παράνομου χρέους!

Κ.Λ.

Συνεχίζεται ο παροξυσμός Δένδια: Ξηλώνει και την ΕΥΠ!

Συναγωνιστές,  Το καθεστώς της «δημοκρατίας Α.Ε.» δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Όλες οι ειδήσεις των υπαλλήλων του καθεστώτος που αφορούν στην γνωστή υπόθεση που αποτέλεσε την αφορμή (κατά την γνώμη μου και το αίτιο) για τις μπουρδολογίες περί εγκληματικής οργανώσεως έχουν ένα κοινό στοιχείο. Θεωρούν δεδομένη την σύσταση εγκληματικής οργανώσεως και αναφέρουν πως η δικαιοσύνη δεν αναζητά την αλήθεια σε αυτήν την υπόθεση για να μάθουν οι Έλληνες ποιος είναι ποιος και τι, αλλά αναζητά τρόπους και στοιχεία να «δέσει» (όπως λένε) την κατηγορία. Λες και αποφάνθηκε με αποδείξεις πως υπάρχει σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ψάχνει να βρει περεταίρω στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την απόφαση.  Λυπάμαι, νόμιζα πως η δικαιοσύνη, δεν έχει εκδικητικό χαρακτήρα. Ούτε υπάγεται σε εντολές πολιτικών προϊσταμένων. Τώρα διαπιστώνω πως ίσως δεν είναι έτσι και θλίβομαι για την κατάντια μας ως Έθνος ιστορικά και ως κράτος θεσμικά.

Δεν ψάχνουμε να βρούμε αν ευσταθούν οι κατηγορίες, αλλά τρόπο να ευσταθούν…

Τ.Σ.

Και ενώ όλοι πολεμούν την Χρυσή Αυγή… Η συγκυβέρνηση προχωρά σε ομαδικές απολύσεις

Ο αγύρτης που εφηύρε τη φράση “συνταγματικό τόξο” ασελγεί σε βάρος της έννοιας του Συντάγματος, διότι στην πραγματικότητα πρόκειται για τόξο που κατά πλειοψηφία καλύπτει λωποδύτες και λαμόγια του πολιτικής ζωής και σκουπίδια του πολιτικού συστήματος. Όλοι αυτοί τρέμουν τον συνταγματικό βούρδουλα που ο λαός σιγά σιγα κατεργάζεται, γι’αυτό έχουν αλαφιάσει. Αφήστε τους να σιγοβράζουν στο ζουμί τους. Τελικά, ο “συνταγματικός Κορυδαλλός” τούς περιμένει για να σαπίσουν στα κελιά του.

Λ.Κ.

Φάκελος της Χρυσής Αυγής στέλνει στη φυλακή το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-28-septembriou-2013#.UkYWDYbIbSI#ixzz2g8hCkx66

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.