Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Πριν μερικά χρόνια έβλεπες τις αναμνηστικές φωτογραφίες των σχολείων από τα χωριά της Ελληνικής υπαίθρου να υπάρχουν πολλά Ελληνόπουλα και τα χωριά μας να μοιάζουν με πραγματικές κυψέλες όπου οι άνθρωποι παρά τις δυσκολίες είτε σε οικονομικά είτε από την άποψη των ανέσεων γέλαγαν διασκέδαζαν και ζούσαν μια ζωή ελεύθερη. Με μια λέξη δηλαδή ζούσαν Ελληνικά που σημαίνει αληθινά. Ήξεραν ποιοι ήταν και τι ήθελαν. Ερευνούσαν και προσπαθούσαν να αποκτήσουν, ότι τους έκανε δυνατούς. Να αποφεύγουν ότι έκανε κακό στο σώμα και στη ψυχή τους. Η ζωή στους τόπους καταγωγής τους βοηθούσε ώστε να κατανοήσουν βαθιά τις ρίζες τους. Να νιώθουν μέσα στις φλέβες τους να σφυροκοπούν οι πρόγονοι το σίδερο με ο οποίο κατασκεύαζαν τις ασπίδες και τα σπαθιά, πιασμένοι στο χορό του Αίματος και της Φυλής, δίνοντας σου τις παρακαταθήκες για τον αέναο αγώνα για πατρίδα και πίστη. Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όπου ο άνθρωπος από ελεύθερος και δυνατός κλείστηκε σε κλουβιά(διαμερίσματα) θαμμένος από τόνους μπετό σε πόλεις τέρατα που κανείς δεν γνωρίζει το διπλανό του και έγινε δούλος και υποτακτικός. Τα δέντρα ξεριζώθηκαν τα ποτάμια μπαζώθηκαν και όλοι τρέχουν να υπηρετήσουν το έναν και μοναδικό τους αφέντη. Την ύλη. Το χρήμα. Ασφαλώς αυτό στις μέρες της παντοκρατορίας του υλισμού πληρώνεται αδρά ώστε να υπάρχει το δέλεαρ του εύκολου χρήματος. Ο ψεύτικος καθωσπρεπισμός θεώρησε υποτιμητικό τον εργάτη της γης και του μόχθου και έτσι αποφάσισε να τον μετατρέψει σε μεταπράτη και μεσάζοντα και ότι άλλο μπορούσε να τον αποκόψει από τις ρίζες του ώστε από ελεύθερος να γίνει ένας πρόθυμος και καλός δούλος. Τα αποτελέσματα αυτής της βίαιης αστυφιλίας βιώνουμε σήμερα στη χειρότερη μορφή . Εκατομμύρια άνεργοι στα αστικά κέντρα και μια ύπαιθρος η οποία έρημη πια περιμένει τους «νέους Έλληνες» από κάθε γωνιά της γης για να την εποικήσουν. Ειρωνευόμενος από τηλεοράσεως ο Α. Γιωργιάδης είπε ότι η Χρυσή Αυγή θέλει να γυρίσει τους Έλληνες στο χωράφι, θεωρώντας μάλλον υποτιμητικό να είσαι γεωργός, κτηνοτρόφος και να ζεις από τη γη. Για ένα μεσάζοντα του μόχθου ενός συγγραφέα ο οποίος πουλά βιβλία τα οποία δεν έχει γράψει ο ίδιος θα συμφωνήσουμε μαζί του. Αυτό που υπηρετεί δεν τρέφει σεβασμό για την Εργασία. Η εργασία χειρωνακτική ή πνευματική είναι τίτλος τιμής. Τα υπόλοιπα είναι παρασιτισμός. Αυτό θα το αλλάξει μόνο Η Χρυσή Αυγή.

Π.Ν.

Αποστομωτική απάντηση Συναγωνιστή Α. Ματθαιόπουλου στις συκοφαντίες Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

Εύχομαι ειλικρινά, όλοι αυτοί που στηρίζουν και ψηφίζουν την αριστερά και την ψοφοδεξιά, ενώ βαφτίζουν την Χρυσή Αυγή υπερβολική, να τύχει η οικογένεια τους, τέτοιας μεταχείρισης από τους πολιτισμούς που σπεύδουν να υπερασπιστούν και να φιλοξενήσουν. Μόνο τότε θα ξυπνήσουν κάποιοι στην Ελλάδα μας. Ντροπή ρε αλήτες, δεν θέλουμε αυτούς τους «πολιτισμούς» , αναμεσά μας!!!!

Χ.Φ.

Αν υπάρχει κόμμα «μόρφωμα», αυτό είναι αναμφίβολα το ΠΑΣΟΚ!

Πριν κάποια χρόνια, μιλάγαμε για υπερβολικό αριθμό μεταναστών και μας λέγανε φασίστες. Συχνά μπαίναμε στην διαδικασία να μιλάμε με τη γλώσσα της λογικής σαν Έλληνες, την φιλοξενία που μας χαρακτηρίζει εδώ και αιώνες, σε κάθε λογής “τσίπρες και αλαβανοδημοσιογραφίσκους”. Τώρα που δεν μπορούμε να παρέχουμε στοιχειώδη ασφάλεια και γαλήνη στα παιδιά μας, τι είμαστε; Ντροπή για τους προγόνους και <λίγοι>για τους επιγόνους. Ας σηκώσουμε όλοι κεφάλι ξανά, είμαστε Έλληνες, μπορούμε!

Φ.

Μ. Αρβανίτης: Μετατρέπετε τους Έλληνες σε υποχείρια των αλλοδαπών – ΒΙΝΤΕΟ

Εμείς δεν έχουμε κυβερνήτες που μας αξίζουν. Έχουμε κυβερνήτες που μας μοιάζουν, γι αυτό δεν μας πειράζει η αλητεία τους, γι αυτό τους αφήνουμε να συνεχίζουν. Οι ανίκανοι και οι διεφθαρμένοι εκλέγονται από εμάς. Ένας σωστός αποτελεί ξένο σώμα σε μια κοινωνία αδαών και διεφθαρμένων. Άγρια εποχή γεμάτη παραφροσύνη. Όλα λειτουργούν ανάποδα. Περίεργα, το τρομακτικό δεν είναι εκεί όμως, είναι στο ότι το συνηθίσαμε.

Μ.Β

Η σημασία του θρησκευτικού όρκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-6-septembriou-2014#ixzz3CU8iUldD

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.