Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Προσέξτε πως, η κυβέρνηση μεταχειρίζεται ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ. Από την μια ακούμε εκτιμήσεις για την μείωση των συντάξεων σε απίστευτα υψηλά ποσοστά και από την άλλη ευελπιστούμε (η κυβέρνηση) πως όταν ανακοινωθούν χαμηλότερα ποσοστά περικοπών, θα λογιστικοποιήσουμε εκλογικά το αποτέλεσμα της διαφοράς. Δηλαδή, θα πάνε να βγούνε και από πάνω που κατάφεραν να πιέσουν τους διεθνείς τοκογλύφους να μην περάσει η δραματική επαίσχυντη απαίτηση τους. Εδώ ακριβώς, μεταξύ άλλων, πρέπει απαραιτήτως να γίνει και μια πολύ σημαντική επισήμανση.

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Οι μάσκες έπεσαν. Τόσα χρόνια τώρα οι ψοφοδεξιοί ΣαμαροΒενιζέλοι, κόπτονται πως είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος το οποίο λαμβάνει αποφάσεις και νομοθετεί ανεπηρέαστο και αμετακίνητο από τις κόκκινες γραμμές που θέτει.

Και ερωτώ…

Αν είμαστε κυρίαρχο κράτος, γιατί και έναντι ποιου θέτουμε κόκκινες γραμμές; Δεν κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κάποιον; Αν είμαστε κυρίαρχο κράτος, προς τι οι μεθοδεύσεις χειρισμού της κοινής γνώμης σχετικά με την πιθανότητα να ληφθούν νέα, υποβαλλόμενα, επαίσχυντα μέτρα; Αν είμαστε τελικά ένα κυρίαρχο κράτος, δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό το επικοινωνιακό πανηγύρι να μας πείσουν πως διαπραγματευόμαστε σθεναρά; Και γιατί έχουμε ανάγκη την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τον οποιονδήποτε;

Μετακινούν τεχνικά την ουσία και το κέντρο, στην περίμετρο του προβλήματος. Μπορεί να ψηφίζουμε εκλογικά νομίζοντας πως είμαστε ελεύθεροι και δημοκράτες, αλλά στην ουσία, υποστηρίζουμε το ίδιο κατεστημένο κύκλωμα διεθνούς υποταγής. Αυτό διότι με την συμμετοχή μας και την αποδοχή μας, στην ουσία, αποδεχόμαστε εκ των προτέρων, να παίξουμε σε ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα και όλους τους άλλους παίκτες, συνεννοουμένους. Με τσιλιαδόρο την προδοτική κυβέρνηση των πολιτικών ανδρείκελων που κυβερνούν. Δεν έχει σημασία ποιος από τους αντιπάλους μας κερδίζει, αρκεί τα κέρδη να φεύγουν μεθοδικά από το τραπέζι για να μην μπορούμε να τα διεκδικήσουμε ποτέ. Ούτε βασιζόμενοι στην τύχη. Η μοιρασιά των πολιτικών απατεώνων, γίνεται έπειτα στην γωνία της Ευρωπαϊκής ένωσης, μακριά από τα μάτια της Ευρωπαϊκής ιδέας.

Είναι καιρός πλέον να δείξουμε σε όλους πως μπορεί να μην είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος, αλλά είμαστε ένα κυρίαρχο Έθνος. Ένας κυρίαρχος λαός με μια κυρίαρχη λαϊκή βούληση. Και για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση των «φίλων» μας των Όμβριών, «ποτέ ξανά!».

Με εκτίμηση στους αγώνες και τις θυσίες,

ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ!

Κ. Α.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πιέζουν την Δικαιοσύνη για να ξαναδικάσουν τον Μπαρμπαρούση!

Οι απόψεις του Ηλία Κασιδιάρη πάνω σε θέματα εθνικής εξωτερικής πολιτικής, άμυνας και ανάπτυξης της οικονομίας, όπως έχουν διατυπωθεί σε άρθρα του αλλά και στις δυο εβδομαδιαίες εκπομπές του, είναι ό,τι πιο ουσιαστικό και σοβαρό έχει ακουστεί στην πολιτική σκηνή στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Η εμπεριστατωμένη άποψή του και οι αναλύσεις που έχει κάνει για θέματα γεωπολιτικής, όσον αφορά την ΑΟΖ και το στρατηγικό βάθος της χώρας για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, θα μπορούσε να διδάσκεται στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Εάν η χώρα ακολουθούσε κατά γράμμα τις θέσεις αυτές του Ηλία Κασιδιάρη θα έβγαινε από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα και θα γινόταν αυτάρκες, ισχυρό και ανεξάρτητο κράτος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει στη σημερινή συγκυβέρνηση, αλλά και στις παλαιότερες κυβερνήσεις στη χώρα, η πολιτική βούληση για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Είναι παραπάνω από προφανές ότι η χώρα χρειάζεται σήμερα στελέχη καταρτισμένα όπως της Χρυσής Αυγής για να αναδειχθεί σε μια ισχυρή οικονομική και πολιτική δύναμη στον πλανήτη.

Δ. Κ.
Πολιτικός Επιστήμων

Σε ευθεία γραμμή παραδικαστικό και κυβέρνηση στην δίωξη της Χρυσής Αυγής – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αντί να κοιτάνε χαζογελώντας οι αρμόδιοι του ελλαδιστάν θα ήταν καλλίτερα να πέσουν με τα μούτρα στην απαραίτητη και Εθνικά αναγκαία προστασία και στην επίλυση των τεράστιων προβλημάτων ασφαλείας και εν γένει ενίσχυσης των εναπομεινάντων ΕΛΛΗΝΩΝ της Ελληνοαλβανικής μεθορίου που έχει κυριολεκτικά ερημώσει αφού οι κάτοικοι της έχουν φύγει για το εσωτερικό παραμένοντας επί χρόνια τελείως απροστάτευτοι και παρατημένοι     αλλά και με σκοπιμότητα και με πρόγραμμα εκδιωκόμενοι από τις πατρογονικές εκεί εστίες τους από τους καλούς μας γείτονες τουρκαλβανούς

Εδώ το μόνο που πράττουν οι πασοκο-νουδουλες με την αμέριστη βέβαια πίεση των συριζοαριστεροαναρχικων κλπ είναι η φροντίδα με κέτερινγκ η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη το αντιρατσιστικό ..κλπ κλπ για τους ευπαθείς μετανάστες που κυριολεκτικά μας σβήνουν .

Ε.Χ.

Πάνε για φάπες από την τρόικα στο Παρίσι: Μειώσεις μισθών και αυξήσεις φόρων προτείνει ο Σαμαράς!

Τα τελευταία είκοσι τετράωρα η περιφερειάρχης Αττικής απαιτεί από όλους τους φορείς να βρεθεί άμεσα κατάλυμα και σίτιση για τους Σύριους “μετανάστες”, μέρες που είναι με την θερμοκρασία να πέφτει, μην έχουμε ανθρώπους στο δρόμο. Με τους Έλληνες άστεγους τι θα κάνει η περιφέρεια μέρες που είναι και πέφτει η θερμοκρασία; Με τα Ελληνόπουλα που λιποθυμούν στα σχολεία από ασιτία τι θα κάνει η περιφέρεια; Με τους απόρους που τρώνε από τα σκουπίδια τι θα κάνει η περιφέρεια; Κατάντησαν τους Έλληνες εξόριστους στις ίδιες τους τις πόλεις. Όταν πάει να βοηθήσει η Χρυσή Αυγή τους ξεχασμένους από όλους τους φορείς Έλληνες, αρχίζουν, “συσσίτια μίσους”, “εκδηλώσεις μίσους “.Μόνο η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται για τους Έλληνες και το αποδεικνύει καθημερινά και κανένας άλλος! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-25-noembriou-2014#ixzz3K24baYXO

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.