Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Μια ακόμα θλιβερή έκπληξη επιφύλαξε η χούντα Τσίπρα και Καμμένου στους Έλληνες. Μετά από σύσκεψη των δύο εθνικών ολετήρων Τσίπρα, Καμμένου και υπό την απειλή εξόδου της Ελλάδας από την συνθήκη Σέγκεν αποφάσισαν να βάλουν τον Ελληνικό Στρατό να φτιάξει τα αμαρτωλά hot spots, όπως και να σιτίζει καθημερινά τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Εδώ ο ξάδελφός μου που υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό, μου λέει ότι δίνουν στους στρατεύσιμους συνεχώς διανυκτερεύσεις και εξόδους ακόμα και σε καταδρομείς μόνο και μόνο για να μην τους σιτίσουν εντός των μονάδων. Για τους παράνομους τζιχαντιστές υπάρχει φαγητό που το πληρώνουν οι Έλληνες από την βαριά φορολογία της χούντας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Ταΐζουν αυτούς που αύριο θα βιάσουν, θα κλέψουν και θα σκοτώσουν τους Έλληνες. Τσίπρας και Καμμένος οι χειρότεροι προδότες των Ελλήνων. Μοναδική στιγμή ανάτασης για εμένα και τους υπόλοιπους Έλληνες Εθνικιστές η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια όπου έδωσα το παρόν. Η ομιλία του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου  μας έδωσε ελπίδα. Πραγματικά είναι ο μόνος που μπορεί να αποτινάξει από πάνω μας τους ξένους τοκογλύφους και τους Ισλαμιστές δολοφόνους. Αρχηγέ για πάντα μαζί σου μέχρι την τελική επικράτηση. Ζήτω η Νίκη.

Με Εκτίμηση και Τιμή
Γεωργία Π.

Εγκλωβισμένος και φοβισμένος ο Ερντογάν: Λεονταρισμοί και απειλές για να ζητήσει συνάντηση με τον Πούτιν

Δυστυχώς πολλοί συμπατριώτες μας κοιμούνται με τα τσαρούχια. Το διαπίστωσα για μια ακόμα φορά διαβάζοντας δημοσίευμα σε γνωστή εφημερίδα που λέει ότι έφτασαν τις 580 χιλιάδες οι υπογραφές για το περίφημο βραβείο νόμπελ ειρήνης στους νησιώτες του Αιγαίου. Σε άλλα δίκτυα είδα και ποιοι άνθρωποι θα προταθούν. Η Σάραντον που έτσι και αλλιώς έκανε την ψευτοφιλανθρωπία της και πήγε σπίτι της, είναι μια ηλικιωμένη 80 ετών που δε θα ζήσει για να δει τις συνέπειες που θα προκαλέσει η “φιλανθρωπία” της. Δυστυχώς εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ του συναισθηματισμού και δε σκεπτόμαστε τις μακροχρόνιες επιπτώσεις από κάτι που κάνουμε. Αυτό το βραβείο θα είναι η τέλεια διαφήμιση για κάθε τζιχαντιστή, για κάθε τούρκο δουλέμπορο που θα θέλει να περάσει λαθραίους, για τους πάντες. Η πρόταση της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη εφικτή σφράγισμα των συνόρων και απέλαση όλων των παράνομων αλλοδαπών.

Κωνσταντίνα Μ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκουλας, η «ξυπόλυτη δεξιά» και η Χρυσή Αυγή

Είμαι Έλληνας Εθνικιστής  γιατί μόνο ο Εθνικισμός είναι  η ιδεολογία που μπορεί να σώσει την Πατρίδα μας. Είμαι Εθνικιστής γιατί ως αγνός Έλληνας οφείλω να προστατέψω την Πατρίδα μου και την Ιστορία της. Μπροστά στους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς υψώνω μαζί με το ανάστημά μου και την σημαία μου, την γαλανόλευκη και πορεύομαι μαζί με τους συναγωνιστές μου στον ανιδιοτελή αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Μ.Τ.

Η επιτομή του πολιτικαντισμού: Για τα ψηφαλάκια ο άθεος ακόμα και το χέρι ιερέα θα φιλήσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-2-febrouariou-2016#ixzz3z0nZHJKW

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.