Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η απάντηση στις συγκλονιστικές καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για τα τις υπογραφές των ανακριτριών που αποδεικνύουν ότι η απόφαση για την προφυλάκιση των βουλευτών ήταν
προειλημμένη ήταν τόσο ανόητη και προκλητική που απορείς με το θράσος τους. Το επιχείρημα ήταν πως επρόκειτο για ένα λάθος εκ παραδρομής, που οφείλεται στην κόπωση των ανακριτών. Δηλαδή μας λένε πως ήταν τόσο κουρασμένες, που δεν ήταν σε θέση να γράψουν σωστά ούτε την ημερομηνία σε 3-4 αντίγραφα! ΉΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΡΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ! Ντροπή.

Β.Θ.

Το επαγγελματικό – καλλιτεχνικό προφίλ του Παναγιώτη Ηλιόπουλου

Ως γνωστόν με την υπ αριθ. 460/2013 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η απονομή της ιθαγένειας και του δικαιώματος ψήφου στους (λαθρο) αλλοδαπούς στις δημοτικές εκλογές εκρίθηκαν αντισυνταγματικές και κατόπιν αυτού οι σχετικές διοικητικές αποφάσεις είναι άκυρες και ο σχετικός νόμος ανενεργός μέχρι να ψηφιστεί νέος νόμος. Δυστυχώς με τις άκυρες ψήφους των λαθρομεταναστών εξελέγη ο Καμίνης λόγω της μεγάλης αποχής των Αθηναίων δημοτών στις εκλογές. Οι δημοτικές εκλογές του 2014 πλησιάζουν ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΓΞΕΙ αν οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν εκκαθαρισθεί από τους λαθρομετανάστες στους οποίους είχαν παρανόμως χορηγήσει δικαίωμα ψήφου; (Για σκεφθείτε λιγάκι το πόσο προδοτικά λειτουργούσε η Κυβέρνηση του ΓΑΠ έδωσε ψήφο στους Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς κλπ αποβράσματα μισθοφόρων των νεοταξιτών, που εστάλησαν βιαίως στην πατρίδα μας, να μπορούν να έχουν λόγο για την ζωή των Ελλήνων και να αποφασίζουν και αυτοί το πως θα ζήσουμε στις γειτονιές μας). Επειδή τα εδώ τσιράκια τους της ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν βρει και προσπαθούν με κάθε μέσο να ανασχέσουν το λαϊκό κίνημα της ΧΑ θα επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα είτε με νοθεία είτε με ψήφους μη εχόντων δικαίωμα ψήφου είτε διπλοψηφίες κλπ θα πρέπει εγκαίρως να γίνουν οι έλεγχοι των εκλογικών καταλόγων και να καταγγελθεί αμέσως κάθε απόπειρα νόθευσης της εκλογικής βούλησης των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Η.Π. 

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ οπαδών Χρυσής Αυγής και κόμματος Σαμαρά

Καλημέρα αγαπημένοι και σωστοί Φιλέλληνες. Παραθέτω κάποια σχόλια σχετικά με τις ενέργειες και τις δηλώσεις κάποιων μισελλήνων (ο οποίοι Μισέλληνες είναι πολλοί, καθώς θέλουν να βολεύουν μόνο την τσέπη τους και να προδίδουν τη χώρα που χάρισε σε όλον τον κόσμο τις επιστήμες, τη γλώσσα, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία). 1. Κάποιοι ζητούν να ανεγερθεί στην Αθήνα, και όπου αλλού, Τζαμί. Πρώτον, η επίσημη θρησκεία της Ελλάδος είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός. Δεύτερον, παρομοιάζοντάς του με “δεδικασμένο”, όπως στην Ελβετία δεν επιτρέπεται ανέγερση κτισμάτων άλλων θρησκειών που μπορεί να ενοχλούν και να προσβάλουν την επίσημη θρησκεία, έτσι και στην Ελλάδα πρέπει να απαιτηθεί να μην κατασκευαστεί Τζαμί. Τρίτον, οι Τούρκοι, συνεπώς μουσουλμάνοι, είχαν την Ελλάδα στο ζυγό τους για 400 χρόνια. Με ποιο δικαίωμα, λοιπόν, ζητούν να κατασκευαστεί Τζαμί στην Ελλάδα, τη χώρα που πέρασε τα πάνδεινα για 4 αιώνες, και που μάλιστα δεν είχε τη δυνατότητα να ζήσει τους καιρούς της Αναγέννησης και της ανάπτυξης. Εν ολίγης, η ανέγερση Τζαμιού πρέπει όχι απλώς να μην αδειοδοτηθεί, αλλά και να απαγορευτεί με νόμο, λόγω προσβολής της ελληνικής ατομικής και δημοσίας αιδούς. 2. Με το να δημιουργούνται και να ανακινούνται συνεχώς διάφορα ανούσια ζητήματα, δημιουργεί στον Ελληνικό Λαό και στην Ελληνική κοινωνική συνείδηση δυσκολία εις βάθος κατανόηση των σοβαρών προβλημάτων που βάλουν την Ελλάδα μας. Γι’ αυτό και οι παγκόσμιοι ηγέτες φυτεύουν τέτοια θέματα στην Ελληνική κοινωνία. Για να επηρεάζεται προπαγανδιστικά ο Έλληνας πολίτης, και να του έχει διαστρεβλωθεί η Ελληνική Κοινωνική Συνείδηση, ούτως ώστε να μην είναι σε θέση να εξαγριωθεί και να αντιδράσει σε θέματα σημαντικά για το καθαρόαιμο Ελληνικό καλό.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αλέξανδρος ο Έλληνας.-

Γ. Γερμενής: Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό ανάχωμα ενάντια στις φωνές της προδοσίας!

Συγχαρητήρια. Επιτέλους πατριώτες στο τιμόνι της Θεσσαλονίκης (και της Αθήνας αντίστοιχα). Ανυπομονώ να έρθει ο Μάιος. Μένω Κύπρο τα τελευταία χρόνια ,αλλά όπως ήρθα το 2012 στην Θεσσαλονίκη για να σας ψηφίσω, έτσι θα έρθω και τώρα. Το μόνο πρόβλημα είναι το πως θα καταφέρω να μείνω τόσες μέρες, αφού οι εκλογές για δημοτική αρχή γίνονται μια εβδομάδα νωρίτερα απ’τις ευρωεκλογές. Θα το προσπαθήσω. Μακάρι να το καταφέρω γιατί νομίζω η ψήφος θα’ναι πιο σημαντική στον δεύτερο γύρο. Συνεχίστε έτσι.

Μετά   τιμής
Μ. Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-21-ianouariou-2014#ixzz2qz9FaO9d

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.