Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Αγαπητοί Φίλοι, Το πρόβλημα με τον Ελευθέριου δεν είναι η ηλικία του ,αλλά η κομμουνιστική του νοοτροπία και ο φανατισμός του σε επίπεδο χούλιγκαν οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδος. Και 30 ετών αν ήταν θα έλεγε τα ίδια ,ίσως και χειρότερα. Πιστεύω ότι ο σχολιαστής αστόχησε ως προς την ηλικία. Υπάρχουν και πολλοί νεώτεροι  και μάλιστα κατά πολύ, με σκουριασμένα μυαλά, ή και απολύτως συμφεροντολόγοι, πολέμιοι.

Ε.Χ.

Βίτσι: Εκατοντάδες Εθνικιστές τίμησαν και φέτος τους πεσόντες για την Ελευθερία της Πατρίδας μας

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη, στο δύσκολο έργο τους, σε όλους τους συναγωνιστές δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους της Χρυσής Αυγής. Θερμά συγχαρητήρια στον Ηλία Κασιδιάρη, που αν και διωκόμενος τόσον καιρό, και με τα ΜΜΕ απέναντί του, κατάφερε να ανεβάσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε τόσο ψηλά επίπεδα που τρόμαξε την κυβέρνηση των δωσίλογων και τον έκλεισαν στη φυλακή.  Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ελευθερωθεί, μαζί με όλους τους φυλακισμένους συναγωνιστές, υπό το βάρος της αλήθειας, γιατί έχει το λαό με το μέρος του. Τον καμαρώσαμε όλοι στην ορκωμοσία και χαρήκαμε πολύ που είναι καλά, γερός και δυνατός. Ο,τι και να κάνουν τη Χρυσή Αυγή δεν τη ρίχνουν. Θα ανεβάζει συνέχεια τα ποσοστά της και κάποια μέρα, σύντομα, θα κυβερνήσει την Ελλάδα. Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Ελλάδα!

Μ. Γ.         

Από την απελευθέρωση του Παπαδόπουλου στο «αντιμνημόνιο» – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ ( Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας)η υγεία ορίζεται ως η κατάσταση νοητικής, σωματικής και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ. Δηλαδή εκτός από την απουσία ασθένειας υγεία σημαίνει ευημερία σε νοητικό, φυσικό επίπεδο αλλά επίσης ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. Η σημερινή κατάσταση του Έλληνα πολίτη όχι μόνο χαρακτηρίζεται από την στέρηση του για αυτοέλεγχο της ζωής του, αλλά επίσης με τις πολιτικές υγείας των τελευταίων χρόνων υπάρχει μια χειροτέρευση της πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας αλλά και της ποιότητας αυτών όταν προσφέρονται. Αυτό δηλαδή που οι Παγκόσμιες οργανώσεις και η Ε.Ε. θεωρεί δεδομένο για τους πολίτες στην Ελλάδα απουσιάζει.

Λ.Ι.

Με διαπραγματεύσεις – «θέατρο σκιών» φέρνουν το νέο μνημόνιο

«Ο ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να είναι ελεύθερος ακόμα και στο κλουβί της φυλακής του» (Μαχάτμα Γκάντι).

Αυτό σκεπτόμουν βλέποντας τον Ηλία Κασιδιάρη στην τελετή ορκωμοσίας του στο Δήμο Αθηναίων. Έναν ελεύθερο Μανιάτη, έναν νέο Έλληνα πατριώτη, αγωνιστή για τις ιδέες του,  πώς μπορεί κανείς να τον φυλακίσει; Δεν μπορεί να το καταφέρει. Το πνεύμα  του και η ψυχή του δεν φυλακίζονται. Ούτε τα όνειρά του για ένα καλύτερο κόσμο. Περπατούσε ανάμεσα στους δεσμοφύλακές του, πιο ελεύθερος από ποτέ, γιατί η ψυχή του καθρεφτιζόταν στο πρόσωπό του. Ως και οι δεσμοφύλακές του τον κοιτούσαν ξαφνιασμένοι. Δεν ήξεραν πώς να τον χειριστούν. Προσπαθούσε ο ίδιος να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αισθάνθηκα τη χαρά του μέσα από το πλατύ του χαμόγελο, που ζέσταινε και ανακούφιζε από τη στενοχώρια όσους τον αγαπούν και τον έβλεπαν σε τόσο καλή διάθεση. Η θερμή αγκαλιά της Ουρανίας και των άλλων συμβούλων της Χρυσής Αυγής μεγάλωσε το χαμόγελό του. Αυτό το χαμόγελο που έφερε σε τρομερή αμηχανία τους αντιπάλους του. Τον κοιτούσαν μουδιασμένοι και με ένοχο ύφος, χαμηλώνοντας το βλέμμα κάποιοι απ΄ αυτούς, γιατί γνώριζαν πώς έκλεισαν ένα αθώο άνθρωπο στη φυλακή. Όπως γνώριζαν επίσης ότι του στέρησαν με δόλιο τρόπο τη δημαρχία, αφού εκείνος ήταν ο νικητής των εκλογών. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τους αντιμετώπισε όλους όπως έκανε πάντα, με την αλήθεια του. Με τιμή και αξιοπρέπεια ορκίστηκε, όπως και οι υπόλοιποι συναγωνιστές του σύμβουλοι, που τον κοιτούσαν συγκινημένοι και προσπαθούσαν να του εκδηλώσουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους, αυτές τις λίγες στιγμές που τον είχαν κοντά τους. Έδειξαν έτσι την ανωτερότητά τους έναντι των αντιπάλων τους, τη σύμπνοια, τη συνεργασία και την αδελφοσύνη που έχουν μεταξύ τους και συγκίνησαν το πανελλήνιο. Γνωρίζουμε όλοι ότι θα εργαστούν άοκνα για το καλό της πρωτεύουσας και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό εκ των προτέρω. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ αρμόζει στον ίδιο τον Ηλία Κασιδιάρη, που μέσα στη Βουλή, στο δρόμο, στο Δήμο τώρα, αλλά ακόμη και μέσα από τη φυλακή καταφέρνει να μιλά στην ψυχή του έλληνα και να αγωνίζεται  για τις ιδέες και τα ιδανικά του, απέναντι στην πολιτική σαπίλα που ξεπουλά με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο, την Ελλάδα και τους έλληνες. Συγχαρητήρια σε όλους! Καλή επιτυχία!

Γ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-2-septembriou-2014#ixzz3C6iozB9Q

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.