Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους για τις εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, ΚΚΕ

Εντός της ημέρας θα δημοσιευθούν τα πρώτα στοιχεία του φακέλου με φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό από την δράση των ταγμάτων εφόδου της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΜΕ και του Σύριζα. Ομάδες κρανοφόρων και ροπαλοφόρων συγκρούονται μεταξύ τους και με την αστυνομία, επιτίθενται με μαχαίρια σε φοιτητές αντιπάλων παρατάξεων και όλα αυτά με τις κομματικές τους σημαίες και σύμβολα.

Τάγμα εφόδου της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ (Φοιτητική παράταξη Νέας Δημοκρατίας) στο Πολυτεχνείο – Θεσσαλονίκη, 17/11/2009

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής: “Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και της αριστερής τρομοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Οι υποθέσεις είναι εκατοντάδες, από τις εγκληματικές οργανώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαγεωργόπουλου, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τα σκάνδαλα, τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνους και τρομοκράτες“.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-katathetei-fakelous-gia-tis-egklhmatikes-organwseis-nd-pasok#.UkMWHYbIbSI#ixzz2fvOBcjYC

Comments Off on Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους για τις εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, ΚΚΕ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.