Ιδού οι “εγκληματικές” δραστηριότητες βουλευτών, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Το ιστολόγιο «Εγκληματίες» αποκαλύπτει την δράση της μεγαλύτερης “Εγκληματικής Οργάνωσης” στον κόσμο της… Χρυσής Αυγής!

Στο νέο αυτό ιστολόγιο διαβάζουμε το μήνυμα των διαχειριστών για τον σκοπό της δημιουργίας του και το «εγκληματικό» του περιεχόμενο.

Το ιστολόγιο “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ” το δημιουργήσαμε απλοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Άνεργοι, πολύτεκνοι, μικροεπαγγελματίες, ασθενείς που χρειαστήκαμε αίμα, νέοι με οικολογική συνείδηση, χαμηλοσυνταξιούχοι κ.α. από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Γνωριστήκαμε μεταξύ μας μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, Twitter κ.α) και διαπιστώσαμε ότι είχαμε κάτι κοινό μεταξύ μας.

Χωρίς να είμαστε στελέχη ή μέλη της Χρυσής Αυγής, κάποια στιγμή, που χρειάστηκε, βρήκαμε δίπλα μας τους “εγκληματίες” με τις μαύρες μπλούζες να μας προσφέρουν, χωρίς κανένα αντάλλαγμα αίμα για εμάς ή κάποιον συγγενή μας, τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά μας, δωρεάν  ιατρικές εξετάσεις ακόμα και δουλειά. Αισθανθήκαμε περήφανοι βλέποντας τους να σηκώνουν ψηλά την Ελληνική Σημαία και να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο, σε Εθνικές Επετείους και εκδηλώσεις. Συγκινηθήκαμε όταν είδαμε αυτούς τους “εγκληματίες” να κρατάνε τις Ιερές Εικόνες στην περιφορά της ενορίας μας.

Γενικά διαπιστώσαμε ότι το μοναδικό τους “έγκλημα” είναι η διαφορά τους από τα μέλη και τους νεολαίους όλων των κομμάτων. Επειδή μοναδικό τους μέλημα είναι η προσφορά τους στον κάθε Έλληνα που έχει ανάγκη και η πίστη τους στον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδας μας. Το περιεχόμενο του ιστολογίου δεν μας το έδωσε κανένας μέσα από την Χρυσή Αυγή, το αναζητήσαμε και το βρήκαμε σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και στο Facebook.

Θεωρήσαμε ότι είναι καθήκον μας, απέναντι στην εκστρατεία λάσπης, ψεύδους και κατασυκοφάντησης των “εγκληματιών” με τις μαύρες μπλούζες, να αναδείξουμε την κοινωνική, φιλανθρωπική, εθνική, φιλολαϊκή και οικολογική τους δράση. Μία δράση η οποία αποτελεί “έγκλημα” για το πολιτικό κατεστημένο, λόγω του ότι τους “χαλάει την πιάτσα” και τους κόβει τα λατρεμένα, γι’ αυτούς, ψηφαλάκια.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να μας στέλνετε παρόμοιο υλικό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Πηγή: http://www.eglimaties.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/idou-oi-egklhmatikes-drasthriothtes-bouleutwn-stelechwn-kai-melwn-ths-chrus#ixzz2wmKeifWi

Comments Off on Ιδού οι “εγκληματικές” δραστηριότητες βουλευτών, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.