Ιδού ο «μεσσίας» έρχεται… δείτε ποιον προτείνουν 39 στελέχη της νουδούλας για την μετά Σαμαρά εποχή

Ιδού ο «μεσσίας» έρχεται… δείτε ποιον προτείνουν 39 στελέχη της νουδούλας για την μετά Σαμαρά εποχή

Γράφει ο Αντίοχος

Οι παλιότεροι σίγουρα θα θυμάστε τη διαφήμιση με τους «29 κατασκευαστές πλυντηρίων» που πρότειναν συγκεκριμένο απορρυπαντικό για τα ρούχα μας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη νουδούλα, μόνο που οι 29 έγιναν 39 και δεν είναι κατασκευαστές πλυντηρίων, αλλά στελέχη του ημιθανούς κόμματος της ψοφοδεξιάς, που προτείνουν… Αϊβαλιώτη για την μετά Σαμαρά εποχή!

Μάλιστα κυρίες και κύριοι, κι αν δε σας θυμίζει τίποτα το όνομα που προαναφέραμε, θα σας θυμίσουμε εμείς. Πρόκειται για τον υπαρχηγό του (νεκρού πλέον…) κόμματος Καρατζαφέρη, ο οποίος –προφανώς σε μια στιγμή απαράμιλλης… έμπνευσης- έγραψε τα εξής στο Twitter:

“Ευχαριστώ τα στελέχη της ΝΔ που μου προτείνουν να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, αν και εφόσον ανοίξει η σχετική διαδικασία. Όμως νομίζω ότι πιο εύκολα θα δούμε αρειανούς στην Πλατεία Κλαυθμώνος παρά τον κ. Σαμαρά να ανοίγει την διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού. Όμως 39 παλιοί συναγωνιστές της ΝΔ προτείνουν να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ. Ρώτησαν το Κολλέγιο Αθηνών, τους γόνους και τα τζάκια;”.

Κωστάκη (αυτό είναι το μικρό όνομα του λεγάμενου), μήπως κομματάκι τα… μπέρδεψες τα πράγματα; Γιατί εγώ έμαθα πως, ναι, πράγματι, σε πρότειναν 39 στελέχη της νουδούλας, αλλά όχι για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Για… πρόεδρο της δημοκρατίας, σκέτο. Είσαι ο… καταλληλότερος! Μετά από σένα το… χάος! Και να… σκεπάζεσαι τα βράδια, για να μην… πουντιάσεις και σε χάσουμε!

(ΥΓ): Μόλις ήρθε νέα αποκλειστική πληροφορία στα γραφεία μας: 49 αυτή τη φορά στελέχη της νουδούλας, προτείνουν τον Αϊβαλιώτη για… Αρχιεπίσκοπο (Αθηνών και πάσης Ελλάδος), Αντιβασιλέα της Αγγλίας και Σουλτάνο των Αραβικών Εμιράτων. Ιδού πεδίον… λόξης λαμπρόν!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-o-messias-erchetai-deite-poion-proteinoun-39-stelechh-ths-noudoulas-gi#ixzz3QOUJyn8q

Comments Off on Ιδού ο «μεσσίας» έρχεται… δείτε ποιον προτείνουν 39 στελέχη της νουδούλας για την μετά Σαμαρά εποχή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.