Ιούλιος 1974 – Ιούλιος 2020: “Έγκλημα χωρίς τιμωρία”

Ιούλιος 1974 - Ιούλιος 2020: “Έγκλημα χωρίς τιμωρία”

Ο Αττίλας και κάποια στοιχεία, που κρύβουν για την μεγάλη προδοσία. Μυστική συνάντηση Καραμανλή-Κίσσιγκερ-Ετσεβίτ λίγους μήνες πριν την εισβολή…
Συμπληρώνονται 46 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο των Τούρκο και την συνεχιζόμενη κατοχή του 40% της Ελληνικής Μεγαλονήσου!

Δυστυχώς, ο Ελληνικός Λαός δεν θα μάθει ποτέ ολόκληρη την αλήθεια για το τι συνέβη τις τραγικές εκείνες ημέρες. Αυτοί που υπήρξαν πραγματικά ήρωες λησμονήθηκαν και όσοι υπήρξαν από δόλο ή και αμέλεια ένοχοι για το μεγάλο αυτό εθνικό έγκλημα, μένουν κατ’ ουσίαν όχι μόνον ατιμώρητοι, αλλά και άγνωστοι, αφού ένα ολόκληρο καθεστώς κάλυψε απόλυτα τα έργα και τις ημέρες τους.

Και το καθεστώς αυτό δεν ήταν άλλο από την μεταπολιτευτική “δημοκρατία”, η οποία γεννήθηκε με την τραγωδία της Κύπρου και αξίζει να θυμηθούμε την δήλωσε Ετσεβίτ ότι ο Αττίλας η τουρκική εισβολή έφερε την “δημοκρατία” στην Ελλάδα!

Στο φύλλο της εφημερίδας μας θα σας παραθέσουμε δύο ντοκουμέντα. Την κατάθεση ενός Στρατηγού που ανήκε στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και ενός πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος ήταν τον Ιούλιο του 1974 Αξιωματικός της Πολεμικής μας Αεροπορίας και μάλιστα στα Φάντομ, που κάποιοι αποφάσισαν να μην πάνε ποτέ στην Κύπρο να κτυπήσουν τον Αττίλα και το χειρότερο, οι Τούρκοι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι δεν θα πάνε ποτέ εκεί Ελληνικά αεροπλάνα …

1 Comment

Filed under ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

One Response to Ιούλιος 1974 – Ιούλιος 2020: “Έγκλημα χωρίς τιμωρία”