Και τώρα με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή η χώρα… “ξανά προς την δόξα τραβά”

Δεν το είχαμε καταλάβει, αλλά ευτυχώς με τις δηλώσεις των πολιτικών και όλων των φυλλάδων και των καναλιών της ολιγαρχίας αυτού του τόπου, επιτέλους μάθαμε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος ήταν … η Χρυσή Αυγή!

Και τώρα λοιπόν, με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή θα μπορέσει και πάλι ο τόπος να προκόψει! Θα σταματήσουν οι Τούρκοι να θέλουν δικό τους το Αιγαίο μας, αποστρατιωτικοποιημένα τα νησιά μας και μειονότητα τουρκική στην Θράκη. Θα σταματήσουν οι Σκοπιανοί να σκυλεύουν την Ιστορία μας, δηλώνοντας εθνικά και γλωσσικά “Μακεδόνες”, όπως τους επιτρέπει η συμφωνία των Πρεσπών.

Θα σταματήσουν τα Ελληνόπουλα ενός ακήρυκτου κοινωνικού πολέμου να ψωνίζουν ελεύθερα, γιατί αυτό συμβαίνει, ναρκωτικά στις πιάτσες της Ομόνοιας, της Γ’ Σεπτεμβρίου, της Πλατείας Βικτωρίας και σε κάθε σκοτεινή γωνιά της πόλης.

Θα σταματήσει η εγκληματικότητα και η Ελλάδα και πάλι, για να θυμηθούμε τον στίχο του παλαιού ξεχασμένου εμβατηρίου, και ξανά προς την δόξα θα τραβήξει. Την δόξα των hot spots, των Μνημονίων, της ανεργίας, του “big brother” και μιας παρακμής που δεν έχει τέλος.

Με εμάς στην φυλακή, η Ελλάδα του Μητσοτάκη, του Τσίπρα και του Κουτσούμπα θα προχωρήσει μπροστά … Μπροστά ή θα συνεχίσει την πορεία της προς τον γκρεμό;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Comments Off on Και τώρα με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή η χώρα… “ξανά προς την δόξα τραβά”

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.