Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα με τους κλέφτες του ελληνικού λαού – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής αφού καλωσόρισε τους Γάλλους βουλευτές που ήταν προσκεκλημένοι στο ελληνικό κοινοβούλιο αναφέρθηκε στις επιχειρηματικές εργασίες και για το πώς μπορεί να συνεργαστεί η Ελλάδα με την Γαλλία. Τόνισε ότι στην Χώρα μας πλέον δεν υπάρχει Δημοκρατία, καθώς το Σύνταγμα ορίζει πως η Βουλή πρέπει να έχει 300 βουλευτές για να νομοθετούν, αυτήν την στιγμή υπάρχουν 8 λιγότεροι. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής νόμιμα εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό και 7 βουλευτές είναι προφυλακισμένοι χωρίς καμία κατηγορία. Ενώ δεν έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα δεν τους επιτρέπουν να έρχονται στην Βουλή για να ψηφίζουν.

Όσον αφορά το επιχειρηματικό κομμάτι, επισήμανε πως δεν γίνεται να προοδεύσει η Πατρίδα μας όταν ακόμα κυβερνούν αυτοί που έχουν κατακλέψει την Ελλάδα. Τα ίδια αυτά άτομα δεν μπορούν να κάνουν επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σήμερα 2 εκατ. πολίτες είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, 4 εκατ. κοντεύουν να φτάσουν το όριο της φτώχειας, η ανεργία είναι στο 27% και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εργάζονται κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες. Οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί δραματικά και δεν αλλάζει τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kamia-epicheirhmatikh-drasthriothta-me-tous-kleftes-tou-ellhnikou-laou-bint#ixzz3HQOBu09b

 

Υ.Γ.Κ.Ε.: Στους Γάλλους βουλευτές διενεμήθη έντυπο υλικό σχετικά με τις παράνομες διώξεις που υφίσταται ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή καθώς και οπτικοακουστικό υλικό με τέσσερεις συνεντεύξεις (Σαμαρά στον Πρετεντέρη, Δένδιας στον Χατζηνικολάου για την μη ύπαρξη οπλισμού, ομολογία Αθανασίου μέσα στο κοινοβούλιο για παρέμβαση στην δικαιοσύνη και αποκάλυψη Ρουπακιώτη περί πιέσεων από σιωνιστικούς κύκλους) με γαλλικούς υπότιτλους για να μπορέσουν να κατανοήσουν την σκευωρία που εξυφάνθη κατά της Χρυσής Αυγής.

Comments Off on Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα με τους κλέφτες του ελληνικού λαού – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.