Κανένα απόκομμα του αντισυνταγματικού τόξου δεν συμπαραστάθηκε στην χήρα του Καντάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Την στιγμή που όλα τα κανάλια έχουν ως μοναδικό θέμα και στόχο την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής με αφορμή το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, κάποιοι φαίνεται πως έχουν ξεχάσει μια άλλη δολοφονία που συνέβη στο κέντρο των Αθηνών.

Στις 10 Μαΐου του 2011 τρεις αφγανοί μαχαίρωσαν και σκότωσαν τον Μανώλη Καντάρη, για να του κλέψουν μια βιντεοκάμερα. Όπως έγινε γνωστό, οι δολοφόνοι λαθρομετανάστες πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ!

Πρόσφατα η χήρα του Καντάρη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, τονίζοντας πως κανένα κόμμα δεν συμπαραστάθηκε στο δράμα της, όπως τόσο υποκριτικά κάνουν τώρα με αφορμή την δολοφονία στο Κερατσίνι.

Να τονίσουμε πως τότε ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή είχε σταθεί στο πλευρό των κατοίκων του Κέντρου, καταγγέλλοντας την βία και εγκληματικότητα που υφίστανται οι κάτοικοι από τις ορδές των λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kanena-apokomma-tou-antisuntagmatikou-tojou-den-sumparastathhke-sthn-chhra#.UkRnZYbIbSI#ixzz2g1EnT7FP

Comments Off on Κανένα απόκομμα του αντισυνταγματικού τόξου δεν συμπαραστάθηκε στην χήρα του Καντάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.