Κρατήσαμε τα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα ενάντια στις ορδές του παρακράτους – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Συντονισμένη με τα κανάλια και το κράτος υπήρξε η επίθεση και η καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας από ομάδες παρακρατικών, οι οποίες επεχείρησαν επιθέσεις εναντίον των γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου σε πολλά σημεία της Ελληνικής επικράτειας. Οι παρακρατικοί, οι οποίοι σε όλες τις περιπτώσεις είχαν την συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, έδρασαν ως το μακρύ χέρι του καθεστώτος.
https://www.youtube.com/watch?v=CO7CWaIY2ZI

Αφού οι αστυνομικές αρχές δεν βρήκαν ουδέν το μεμπτό στις εισβολές που πραγματοποίησαν στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, επιστρατεύτηκαν οι αναρχικοί για να πράξουν αυτό που δεν κατάφεραν οι υπάλληλοι του Δένδια, δηλαδή να αναστείλουν το συνταγματικό μας δικαίωμα για ύπαρξη και λειτουργία γραφείων της Χρυσής Αυγής.

Εν τέλει και ο παράνομος βραχίονας του καθεστώτος απέτυχε παταγωδώς. Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια λειτούργησαν κανονικώς και οι όποιες αντισυγκεντρώσεις παρακρατικών επέτυχαν μία μεγαλειώδη «τρύπα στο νερό». Σε πολλές περιπτώσεις εκατοντάδες παρακρατικών στάθηκαν «σούζα» ενώπιον ελάχιστων χρυσαυγιτών, που κράτησαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και αποσόβησαν την απειλή των παρακρατικών εντολοδόχων.

Στην Λαμία ο όχλος των αναρχικών “έκοψε λάσπη” εμπρός στην περιφρούρηση της Τοπικής Οργανώσεως, η οποία αποτελούνταν από δύο Συναγωνιστές, όπως φαίνεται καθαρά και από το βίντεο που δημοσίευσε ο Στόχος.

Παρακρατικοί κουκουλοφόροι προσπάθησαν χθες να προσεγγίσουν τα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών όμως έμειναν με τη χαρά στην γωνία.. φώναξαν ότι εμετικό ήξεραν και αποχώρησαν. Οι συναγωνιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στα γραφεία για την προγραμματισμένη ομιλία δίνοντας την αυτονόητη απάντηση σε κράτος και παρακράτος ότι οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν!

Η Χρυσή Αυγή σε πείσμα της μνημονιακής συγκυβέρνησης και των αφεντικών της, θα συνεχίσει το νόμιμο πολιτικό της αγώνα που έχει επιφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σωρεία αποκαλύψεων, που ντροπιάζουν το καθεστώς της κλεπτοκρατίας, που καταληστεύει τους Έλληνες και τους σπρώχνει στην ανεργία, την ανέχεια και την πείνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/krathsame-ta-grafeia-mas-se-olh-thn-ellada-enantia-stis-ordes-tou-parakrato#.UjtHGcbIbSI#ixzz2fMmUonqn

Comments Off on Κρατήσαμε τα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα ενάντια στις ορδές του παρακράτους – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.