Κυνική ομολογία νεοδημοκράτη βουλευτή: “Φαινόμαστε μ…κες” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της ΝΔ Τζαμτζής, που δεν είχε αντιληφθεί ότι το μικρόφωνό του είναι ανοικτό, αποκάλυψε μία μεγάλη αλήθεια. Κατά την διάρκεια της γελοίας ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας των βουλευτών μας, παραδέχθηκε δημόσια αυτό που πιστεύει όλος ο κόσμος. Με δύο λέξεις προσδιόρισε την κατάντια του πολιτικού κατεστημένου: “Φαινόμαστε μαλ…κες“. 

Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσουμε με τον ευτραφή βουλευτή της ΝΔ, που μόνο με τον Βενιζέλο μπορεί να συγκριθεί σε πολιτικό εκτόπισμα. Η άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, με τον τρόπο που την χειρίστηκαν κανάλια και βουλή, κάνει όλους τους παράγοντες του κατεστημένου να φαίνονται μ…κες στα μάτια του ελληνικού λαού.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η ακριβής έκφραση του Τζαμτζή, που δείχνει εκτός των άλλων την ευφράδεια του λόγου του και την άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας που διαθέτει, ήταν η εξής: “Λοιπόν… τώρα… ναι… άντε… φαινόμαστε μ…κς να πούμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kunikh-omologia-neodhmokrath-bouleuth-fainomaste-m…kes-binteo#ixzz2hvEFPTw6

Comments Off on Κυνική ομολογία νεοδημοκράτη βουλευτή: “Φαινόμαστε μ…κες” – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.