Μέχρι και ο Λαζόπουλος κατάλαβε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής είναι πια ολοφάνερη ακόμα και στους φανατικούς πολέμιους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Στην χθεσινή του εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στην νέα αποκάλυψη Μπαλτάκου για τον Ντογιάκο, ότι δηλαδή ο εγκάθετος εισαγγελέας λειτουργεί ως υποχείριο του Σαμαρά. Αρχικά ο κωμικός, γνωστός για την προσκόλλησή του στο Σύριζα, τόνισε πως ΄βάλαν την Χρυσή Αυγή στη φυλακή, επειδή τους χαλούσε τα σχέδια.

Σύμφωνα με την απαράδεκτη “πρόταση Ντογιάκου” όλο το κόμμα είναι εγκληματική οργάνωση. Με αυτήν την λογική και το μισό εκατομμύριο Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι υπόλογοι για… υπόθαλψη εγκληματία;

Στην συνέχεια πρόβαλε την ομολογία Μπαλτάκου για τον Ντογιάκο, ενώ αναφέρθηκε και στον σκευωρό Βορίδη που σε ηλικία 33 ετών χειροκροτούσε τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ενώ τώρα με τον μανδύα του δημοκράτη διώκει παράνομα την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mechri-kai-o-lazopoulos-katalabe-thn-skeuwria-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz3GsOhyCFp

Comments Off on Μέχρι και ο Λαζόπουλος κατάλαβε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.