Μεθοδευμένη από το Μαξίμου η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης αναφέρθηκε στις παράνομες και ανήθικες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Επισήμανε την ξεκάθαρη δήλωση του βουλευτή του Σύριζα, Νίκου Βούτση, ο οποίος έκανε λόγο για μεθόδευσηώστε να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου για πολιτικές σκοπιμότητες, ήτοι την “εκλογική πελατεία.

Όσον αφορά το δικαίωμα της ψήφου των λαθρομεταναστών ο κ. Αρβανίτης επεσήμανε πως ορθά το Συμβούλιο της Επικρατείας απεφάνθη πως απαγορεύεται  στους αλλογενείς μετανάστες να συμμετέχουν και να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην Χώρα μας.

Τέλος, ο Συναγωνιστής επισήμανε για ακόμη μια φορά το νομικό, ηθικό και κοινοβουλευτικό έγκλημα που μεθοδεύει η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής.

Η ομιλία του κ. Αρβανίτη έκλεισε απότομα εν μέσω δικαιολογημένης του διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη οχλαγωγία και ασέβεια ως προς το πρόσωπο του ως ομιλητή και αντιπρόσωπο του Ελληνικού Έθνους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/methodeumenh-apo-to-majimou-h-paranomh-politikh-diwjh-kata-ths-chrushs-augh#ixzz2uYU7vCct

Comments Off on Μεθοδευμένη από το Μαξίμου η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.