Μ. Αρβανίτης: “Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό εμπόδιο στα εθνοκτόνα σχέδια” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τις πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα και για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο συντάχθηκε για λόγους εισπρακτικούς, ψηφοθηρικούς καθώς νομιμοποιούνται σωρεία παρανομιών εις βάρος των δημοσίων εκτάσεων, οι οποίες καταπατήθηκαν με την ανοχή των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Επιπροσθέτως, δικαιώνονται τα εγκλήματα που διέπραξαν οι εγκληματίες εμπρηστές εις βάρος των ελληνικών δασών. Ακόμα, δασικές εκτάσεις καμένες δεν κρίνονται αναδασωτέες λόγω του εδάφους.

Τέλος, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην οικονομική καθαρότητα της Χρυσής Αυγής με αποδεικτικά στοιχεία που εξέδωσε το ίδιο το ΣΔΟΕ προς ενημέρωση αυτών που συνεχίζουν να λασπολογούν το Εθνικιστικό Κίνημα.

Όλοι πολεμούν την Χρυσή Αυγή γιατί όλοι αυτοί έφεραν στο έσχατο σημείο την Χώρα μας. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό εμπόδιο στα εθνοκτόνα σχέδια τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/m.-arbaniths-h-chrush-augh-einai-to-monadiko-empodio-sta-ethnoktona-schedia#ixzz3MO80uNaz

Comments Off on Μ. Αρβανίτης: “Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό εμπόδιο στα εθνοκτόνα σχέδια” – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.