Νέα επίθεση από τρόικα και συγκυβέρνηση στους Έλληνες Στρατιωτικούς

LOGO

 

Οι νέες αιματηρές περικοπές στο προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων αποδεικνύουν το σχέδιο καταστροφής της Εθνικής μας Άμυνας από την τρόικα. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους Έλληνες Στρατιωτικούς και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με κάθε μέσο για την κατάργηση των άδικων και παράνομων μνημονιακών μέτρων. Κόκκινη γραμμή η Εθνική μας Ασφάλεια. Όποιος χτυπάει τις Ένοπλες Δυνάμεις πλήττει την Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή έφερε στη βουλή το μείζον θέμα της απαξίωσης του προσωπικού του Στρατού και της Αστυνομίας. Συγκρίναμε μάλιστα την πενιχρή αμοιβή του Έλληνα Αξιωματικού – που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κληθεί να πολεμήσει για την Πατρίδα – με την αστρονομική βουλευτική αποζημίωση. Τότε όλες οι πτέρυγες της βουλής μας επιτέθηκαν και μας κατέκριναν. Αποτέλεσμα; οι μισθοί των Στρατιωτικών μειώνονται κι άλλο, ενώ το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα συνεχίζει να απολαμβάνει τα προκλητικά του προνόμια.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/nea-epithesh-apo-troika-kai-sugkubernhsh-stous-ellhnes-stratiwtikous#ixzz2RyhovIXE

Comments Off on Νέα επίθεση από τρόικα και συγκυβέρνηση στους Έλληνες Στρατιωτικούς

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.