Νέα ομολογία Σαμαρά: Οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν για τα ψηφαλάκια – 5 ΒΙΝΤΕΟ

Νέα ομολογία Σαμαρά: Οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν για τα ψηφαλάκια - 5 ΒΙΝΤΕΟ

Πάλι «καρφώθηκε» μόνος του ο Σαμαράς στην συνέντευξη που έδωσε στην Real News. Μιλώντας περί της σκευωρίας που αυτός και λοιποί σκευωροί έστησαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο Σαμαράς έδειξε την φαιδρότητά του ή την αλαζονεία της εξουσίας που τον διακατέχει δηλώνοντας:

«Σας θυμίζω ότι οι περισσότεροι προεξοφλούσαν στις ευρωεκλογές διψήφιο ποσοστό για τη Χρυσή Αυγή. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η δυναμική τους ανακόπηκε!»

Η ερώτηση, βεβαίως, δεν ήταν περί των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αλλά περί των δικαστικών εξελίξεων. Ο Σαμαράς, όμως, ομολόγησε με την απάντησή του ότι όλα γίνανε για τα ψηφαλάκια, λέγοντας ότι «η δυναμική ανακόπηκε». Η ομολογία, αυτή, του Σαμαρά θυμίζει σε όλα την αναίσχυντη ομολογία ενός άλλου εκ των σκευωρών, του Δένδια, ο οποίος σε ερώτηση επί της υποθέσεως είχε πει:

Νικόλαος Δένδιας: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%… Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%…»

Στη δεύτερη φάση του παραληρήματός του προσπάθησε να κάνει λόγο για άλλη μία φορά περί «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης, προσπαθώντας να αποσείσει από πάνω του τις ευθύνες τις σκευωρίας, προφανώς επειδή κατάλαβε ότι προηγουμένως είχε «καρφωθεί». Βεβαίως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σαμαράς είχε προδώσει την ίδια του την σκευωρία. Θυμίζουμε σχετικώς:

Αντώνης Σαμαράς: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή…»

Στην συνέντευξη του, τώρα, είπε: «Τους αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε, με σταθερότητα και με απόλυτη προσήλωση στη συνταγματική νομιμότητα. Γιατί η δημοκρατία μπορεί να νικήσει τους εχθρούς της, αλλά δεν πρέπει ποτέ να γίνει ίδια με αυτούς.»

Ποια είναι, όμως, η «απόλυτη προσήλωση στη συνταγματική νομιμότητα», την οποία ευαγγελίζεται ο Σαμαράς;

Μην είναι η διάκριση των εξουσιών, που απαγορεύει στον υπουργό να παίρνει τηλέφωνο τους προϊσταμένους των ανακριτών, όταν διενεργείται ανάκριση; Θυμίζουμε ότι αυτή δεν ήταν η μόνη περίπτωση παρανομίας στην δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό που ξεκινήσε με παράνομες συλλήψεις, χωρίς άρσεις ασυλίας, συνεχίστηκε με προφυλακίσεις που είχαν υπογραφή πριν την απολογία των Συναγωνιστών, με απίθανα σκεπτικά που καταπατούσαν κάθε έννοια δικαίου και συνεχίζεται έως και σήμερα. 

Χαράλαμπος Αθανασίου: “Όσον αφορά αν επικοινώνησα, αν επικοινωνώ με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων και την κα. Τσάμη. Βεβαίως και επικοινωνώ. Και δεν το αρνούμαι…”

Ιωάννης Μιχελάκης: «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή».

Και φυσικά η ομολογία Μπαλτάκου, που αναδεικνύει την σκευωρία σε όλο το σιχαμένο «μεγαλείο» της:

Νομίζουν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή: Ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Διαβάστε επίσης: Κάτω η Χούντα Σαμαρά – Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή! Ένα σύντομο ιστορικό της σκευωρίας – 6 ΒΙΝΤΕΟ

Προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή της Αλήθειας: Έριξαν τα βίντεο που ξεσκεπάζουν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-omologia-samara-oi-paranomes-politikes-diwjeis-kata-ths-chrushs-aughs-e#ixzz3DHpvFXzF

Comments Off on Νέα ομολογία Σαμαρά: Οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν για τα ψηφαλάκια – 5 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.