Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο την πολιτική μας Τιμή”

Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου: “Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού επί δεκαετίες, αυτούς που ξεπουλάνε σήμερα την Πατρίδα μας κομμάτι – κομμάτι. Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της Τιμή.

Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί, οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία. Μέσα στα πλαίσια των νομίμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας Τιμή. Όλα είναι ανοιχτά. Εάν η Χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως, δεν θα είναι ένοχη η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτοί οι οποίοι δαιμονοποιούν την Χρυσή Αυγή και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-tha-uperaspistoume-me-kathe-meso-thn-politikh-mas-timh#.UkRomIbIbSI#ixzz2g1IMwjKB

Comments Off on Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο την πολιτική μας Τιμή”

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.