Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνο με την Χρυσή Αυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα!

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην δευτερολογία του στην συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στην Βουλή για την δημόσια ασφάλεια εξαπέλυσε επίθεση στην εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση για το χάος που επικρατεί στην χώρα με τους λαθρομετανάστες.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην δήλωση του Τσίπρα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει, γεγονός που σημαίνει ότι για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα υποφέρει.

6 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε την χώρα στο Μνημόνιο με καταστροφικά αποτελέσματα. Επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ ας πραγματοποιήσει την δέσμευσή του να σκίσει το Μνημόνιο που βλάπτει την Πατρίδα. Μόνη λύση για το παράνομο και υπέρογκο χρέος αποτελεί η διαγραφή.

Αναφορικά με την επίσκεψη των τριών θρησκευτικών ηγετών στην Λέσβο επισήμανε πως δεν είπαν ούτε λέξη για την παρακρατική λαθροδιακίνηση από την Τουρκία ούτε για αυτούς που προκάλεσαν τον πόλεμο στην Συρία.

Σχετικά με την κινδυνολογία Τσίπρα περί “ανόδου των ακροδεξιών κινημάτων”, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι τα Εθνικιστικά Κινήματα είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης για επιβίωση.

Ο Ελληνικός Στρατός δεν προβλέπεται να υπηρετεί τους λαθρομετανάστες, αλλά να φυλάει τα σύνορα. Η παράνομη εισβολή οποιουδήποτε στην χώρα, πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα παραμείνει για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Έθνους! Μόνο με την Χρυσή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-mono-me-thn-chrush-augh-h-ellada-tha-einai-mia-asfalhs#ixzz46NSrI6fy

Comments Off on Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνο με την Χρυσή Αυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα!

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.