Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι φυλακές δεν σταμάτησαν τον Αγώνα για μια ισχυρή Ελλάδα, ελεύθερη από τα δεσμά των τοκογλύφων

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές άκουσαν όρθιοι το Αγωνιστικό μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας.

Μέσα από τα κελιά της Τιμής με στεντόρεια φωνή ο Αρχηγός κάλεσε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να δώσουν μαζί με την Χρυσή Αυγή τον Αγώνα για μια ισχυρή Ελλάδα, ελεύθερη από τα δεσμά των τοκογλύφων.

Η πρωτοφανής σκευωρία της Χούντας Σαμαρά και μιας συμμορίας επιόρκων παραδικαστικών κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα, δεν στάθηκε ικανή να λυγίσει τον αδιάκοπο Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου θα γραφτεί Ιστορία, καθώς η Χρυσή Αυγή με την ηγεσία της πολιτικά διωκόμενη και παράνομα φυλακισμένη θα αναδειχθεί ως η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και θα αποτελέσει την πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-oi-fulakes-den-stamathsan-ton-agwna-gia-mia-ischurh-ell#ixzz3PUcBTFYN

Comments Off on Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι φυλακές δεν σταμάτησαν τον Αγώνα για μια ισχυρή Ελλάδα, ελεύθερη από τα δεσμά των τοκογλύφων

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.