Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής γίνεται για την Ελλάδα και αξίζει κάθε θυσία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έδωσε σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στον ηρωικό Αγώνα της ΕΟΚΑ για την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Πατρίδα, έναν Αγώνα που μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε στην βουλή των Ελλήνων.

Στηλίτευσε την επιχείρηση βεβήλωσης του ιερού χώρου της Επιδαύρου από τον ψυχανώμαλο Βέλγο, Φαμπρ δηλώνοντας πως η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με λαϊκές κινητοποιήσεις.

Ανέλυσε το κρίσιμο εθνικό ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, δηλώνοντας αρχικά ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ σε όλα τα άρθρα του κατάπτυστου νομοσχεδίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Οι Εθνικιστές στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων που αντιστέκονται στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, καταθέτοντας μάλιστα σχετικό σχέδιο νόμου για την οριστική επίλυση του λαθρομεταναστευτικού.

Απάντησε στα κοράκια και τους προπαγανδιστές της ΝΔ που διαδίδουν συκοφαντίες για δήθεν στήριξη της Χρυσής Αυγής στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως καμία σχέση δεν μπορεί να έχουν οι Εθνικιστές με τους μαρξιστές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανίκανος να πάρει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Επανέλαβε τις θέσεις του Κινήματος, όπως αυτές διατυπώθηκαν και στο 8ο συνέδριο, για την Ορθοδοξία, την οικονομία, την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και την γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία.

Έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου για την Θράκη και το Αιγαίο, τονίζοντας πως δεν αλλάζει η θέση της Χρυσής Αυγής για κανέναν συμβιβασμό για την Μακεδονία μας!

Επισήμανε την κωλυσιεργεία στην δίκη Χρυσής Αυγής και το θολό τοπίο που εξακολουθεί να υπάρχει για τους δολοφόνους των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Τέλος, τόνισε πως για την Χρυσή Αυγή έρχονται πρώτα οι Έλληνες και ότι ο ασυμβίβαστος Αγώνας των Εθνικιστών θα συνεχιστεί, γιατί γίνεται για την Ελλάδα και αξίζει κάθε θυσία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-o-agwnas-ths-chrushs-aughs-ginetai-gia-thn-ellada-kai-a#ixzz44chbB7Zi

Comments Off on Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής γίνεται για την Ελλάδα και αξίζει κάθε θυσία! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.