Ξέπλυμα μαύρου χρήματος στις offshores εταιρίες – BINTEO

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην επίκαιρη επερώτηση σχετικά με τον έλεγχο και την φορολόγηση των offshore εταιριών. Η Ελλάδα δεν είναι ένα ανεξάρτητο κράτος, ούτε σε Εθνικό αλλά ούτε και σε οικονομικό επίπεδο. Η κυβέρνηση που επέβαλλε το μνημόνιο έχει ξεχαρβαλώσει κάθε παραγωγικό ιστό της χώρας. Τα χρήματα δίνονται μόνο για ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και εκχωρείται συνεχώς δημόσια περιουσία. Η Ελλάδα έχει καταντήσει ένα πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος και τα κόμματα τσεπώνουν τα εκατομμύρια των κρατικών επιχορηγήσεων, χωρίς φυσικά να τα επιστρέφουν ποτέ.

Νωρίτερα, ακυρώθηκε και πάλι η επίκαιρη ερώτηση του Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου για 5η φορά, ενώ ο υπουργός ήταν παρών. Με λίγα λόγια, δεν δέχτηκε να απαντήσει στην ερώτηση του Συναγωνιστή σχετικά τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Συνεπώς, αντιλαμβανόμαστε ότι το πιο πιθανό είναι ότι κούρεμα των καταθέσεων θα αποτελεί μια τραγική πραγματικότητα για τους Έλληνες στο μέλλον. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jepluma-maurou-chrhmatos-stis-offshores-etairies-binteo#.UcYJ3PlM_RM#ixzz2WyngX3tf

Comments Off on Ξέπλυμα μαύρου χρήματος στις offshores εταιρίες – BINTEO

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.