Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Χίου: Μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση – Χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ του Σύριζα BINTEO

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ HOTSPOT ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Χιλιάδες Έλληνες κάτοικοι της Χίου συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Βουνακίου και όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές τους για να μπει επιτέλους φρένο στην παράνομη είσοδο λαθρομεταναστών στο νησί και την κατάσταση που επικρατεί. 

Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στο νησί έχει καταστήσει την καθημερινότητα των Ελλήνων κατοίκων αφόρητη ακόμα και επικίνδυνη για την σωματική τους ακεραιότητα, αφού οι παράνομοι αλλοδαποί οπλοφορούν κλέβουν και απειλούν την ζωή των πολιτών βγάζοντας ακόμα και μαχαίρια σε αυτούς που μένουν κοντά στα hotspot.

Επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους 

Μάλιστα κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας λαθρομετανάστες με καδρόνια στα χέρια απειλούσαν, προκαλούσαν και πετροβολούσαν τους κατοίκους!

Φωτογραφία από την συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν άτομα κάθε ηλικίας.

Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι αφού ολοκλήρωσαν την διαμαρτυρία τους, τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και αποφάσισαν να κάνουν πορεία.

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση κατά της λαθρομετανάστευσης και των hotspots συντάραξε τους συριζαίους και έστειλαν τα ΜΑΤ για να την διαλύσουν.

Μάλιστα τοπικός βουλευτής του Σύριζα γνωστοποίησε ότι θα αποταθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου αλλά και στον υπουργό Τόσκα, με σκοπό να κάμψει το ηθικό των διαμαρτυρόμενων και να σταματήσουν οι αντιδράσεις.

Οι κάτοικοι προανήγγειλαν νέα πορεία διαμαρτυρίας για το απόγευμα της Παρασκευής και πάλι στην πλατεία Βουνακίου.

Βίντεο από την πορεία 

Ασθενοφόρο μεταφέρει γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά

Φωτογραφίες 

Comments Off on Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Χίου: Μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση – Χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ του Σύριζα BINTEO

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.