ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΛΕΥΚΗ ΝΥΚΤΑ” ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ

leuki-nuxta-sto-kentro-tis-athinas (1)

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Ειλικρινά το θράσος και η αχαλίνωτη υποκρισία κάποιων ανθρώπων, εκφραστών των θέσεων πολιτικών παρατάξεων, ξεπερνά κάθε όριο αιδούς και ήθους.

Έτσι λοιπόν ο κύριος Δημήτριος Στρατούλης, ο άνθρωπος που αν τύχει και διαπληκτιστεί, ή συμπλακεί με κάποιον τυχαίο οδηγό, για τους συνήθεις λόγους του βολάν που αρπαζόμαστε καθημερινά εμείς οι Έλληνες, θα αρχίσει να φωνάζει βοήθεια με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή, αυτό λοιπόν το φαιδρό και κωμικό πρόσωπο που όμως φιγουράρει στο fb ως φίλος του ακροαριστερού τρομοκράτη που το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο δολοφόνησε ένας αυτοκινητιστή, ως υπεύθυνος της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι η “λευκή νύκτα”, δηλαδή τα ανοικτά μαγαζιά ως τις 11 το βράδυ, είναι ένα παράνομο, μεγάλο και προκλητικό δώρο του δημάρχου Αθήνας και του Περιφερειάρχη προς τις εγχώριες και κυρίως τις υπερεθνικές εμπορικές αλυσίδες. Ταυτόχρονα είναι μία ακόμα, έκτακτη στην αρχή που μπορεί να μονιμοποιηθεί αργότερα, κατεδάφιση των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων στο εμπόριο και ένας νέος βραχνάς στις μικρές και πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το μέτρο. Τέλος με το σύνηθες υπερφίαλο ύφος των υποκριτών του κόμματος του δήλωσε, ότι η “λευκή νύκτα” των πολυεθνικών του εμπορίου, είναι “μαύρη νύκτα” για τους εμποροϋπάλληλους και τις μικρές επιχειρήσεις.

Εμείς κατ αρχάς οφείλουμε να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του, αλλά και να προβούμε συγχρόνως στην ακόλουθη επισήμανση.

Οι “μαύρες νύκτες” για τους εμποροϋπάλληλους και τα μικρο καταστήματα, απλά ολοκληρώνονται τώρα με τις “λευκές νύκτες”, αλλά είχαν ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό με τον κάθε μαύρο λαθρέμπορο λαθρομετανάστη που ανενόχλητος και ανεξέλεγκτος, από δημοτικές και αστυνομικές αρχές, εντελώς αυθαίρετα και παράνομα, έστηνε την μπατανία του  με τα λαθραία και κλεμμένα, έξω από τα μαγαζάκια, που ανέφερε ο “πονόψυχος” κύριος Στρατούλης, κόβοντας το ψωμί του κάθε μικροκαταστηματάρχη και το μεροκάματο του κάθε εμποροϋπάλληλου.

Όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που διακινούσαν νοθευμένα και παράνομα εμπορεύματα κτίζοντας πάνω στην αδιαφορία και την ανευθυνότητα της Πολιτείας, ένα κολοσσιαίο παραεμπόριο, έχριζαν στήριξης και απόλυτης υποστήριξης από όλους τους ασυνείδητους πολιτικάντηδες και ψευτοεπαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί, που ακόνιζαν το μαχαίρι του παραεμπορίου και το παρ έδιδαν σε αλλοδαπά χέρια, για να καταφέρουν εξοντωτικά πλήγματα στο Ελληνικό νόμιμο εμπόριο και στην οικονομία, αυτοί που εμμέσως ευθύνονται για το σφράγισμα καταστημάτων και την εργασιακή απαξίωση εκατοντάδων Ελλήνων μικροπωλητών και καταστηματαρχών, αυτοί που πρώτοι καταστρατήγησαν και πέταξαν στον κάδο των απορριμμάτων, τα δικαιώματα και την εργασιακή αξιοπρέπεια, τώρα με περίσσιο θράσος και χυδαιότητα εμφανίζονται ως τιμητές τους.

Και για του λόγου το αληθές, ας μην λησμονούμε πέρυσι τέτοια εποχή, καθώς και τον Οκτώβριο, όταν οι Αστυνομικές αρχές, επιτέλους διετάχθησαν να παρέμβουν και να καταδιώξουν τους λαθρεμπόρους που είχαν μετατρέψει την ΑΣΟΕΕ σε κέντρο εμπορίου και αποθηκευτικό χώρο κλοπιμαίων και λαθραίων, τι καταγγελίες και διαμαρτυρίες ακούστηκαν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και από την νεολαία του, οι οποίοι ως συνήθως προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά κίνητρα χαρακτηρίζοντας ως εγκληματική μια ενέργεια της Αστυνομίας, η οποία έγινε καθαρά για λόγους παραβίασης του ποινικού κώδικα.

Και τώρα αυτοί οι άθλιοι υποκριτές εμφανίζονται ως υπέρμαχοι των εργασιακών δικαιωμάτων.

Επόμενο είναι,  αφού σύμφωνα με ανακοινώσεις του πολιτικού τους γραφείου από το νέο έτος ξεκινάνε την προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές, λογικό είναι να θυμηθούν τους καταστηματάρχες και τους εμποροϋπάλληλους.

Το Εθνικιστικό Κίνημα, είναι το μόνο από τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου, που όχι μόνο αρχής εξ αρχής κατήγγειλε και συνεχίζει ναι καταγγέλλει την μάστιγα του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου, επισημαίνοντας τις ολέθριες επιπτώσεις στην αιμορραγούσα οικονομία καθώς και στον εντόπιο εμπορικό κόσμο, αλλά προχώρησε και σε πρωτοβουλίες κατόπιν της διαπιστώσεως της παντελούς ολιγωρίας και αδιαφορίας εκ μέρους των αρμοδίων αρχών.

Γι αυτές μας τις πρωτοβουλίες που μοναδικό σκοπό είχαν να προστατεύσουν τον Έλληνα έμπορο που αγωνίζεται ηρωικά κάτω από αντίξοες και τραγικές συνθήκες για να επιβιώσει, κληθήκαμε υπόλογοι ενώπιον της δικαιοσύνης και κατασυκοφαντηθήκαμε από τα άθλια έμμισθα ΜΜΕ.

Τελειώνοντας  θα θέλαμε να δώσουμε έναν ακόμη όρκο, ενώπιον του Λαού μας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι τους όρκους μας τους τιμούμε.

Όταν με την βοήθεια και την στήριξη του, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα αναλάβουμε τους Δήμους της Χώρας, άμεσα θα επιλύσουμε οριστικά και αποτελεσματικά το θέμα του παραεμπορίου, όπως επίσης  θα στηρίξουμε όσο το δυνατόν γίνεται τις εμπορικές πρωτοβουλίες  των Ελλήνων καταστηματαρχών ενισχύοντας τους με κάθε μέσο.

Σκοπός και στόχος μας είναι να επαναλειτουργήσουν όλα τα κλειστά καταστήματα, με Έλληνες μαγαζάτορες και Έλληνες υπαλλήλους.

 

πηγή

Comments Off on ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΛΕΥΚΗ ΝΥΚΤΑ” ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.