Ομιλία του Συναγωνιστή Α. Ματθαιόπουλου στα γραφεία της Τ.Ο. Αργολίδας – Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Βουλευτής Σερρών και πρόσφατα ορκισθείς δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος όπου και μίλησε σε εκδήλωση του Κινήματος. 

Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο το οποίο και συνιστά απροκάλυπτη φίμωση της Ελευθερίας, αλλά και παράλληλα προστατεύει σκανδαλωδώς τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων, χωρίς επίσης να καταγράφει ρητά τις γενοκτονίες του Ελληνισμού.

Ακόμη ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στις αόριστες εξαγγελίες του Σαμαρά από την ΔΕΘ οι οποίες δεν πείθουν καν το κομματικό του ακροατήριο, καθώς και στην πρόσφατη εξέλιξη στην σύνοδο του ΝΑΤΟ όπου η Ελλάδα υπέστη εθνική ταπείνωση υποδεχόμενη ως «Μακεδονία» τα Σκόπια.

Παράλληλα τόνισε πως με την συμμετοχή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στις εργασίες –κεκλισμένων των θυρών- του European House Ambrosetti, του αποκαλούμενο και «λέσχη Μπίντελμεργκ της Ευρώπης» στην λίμνη  Κόμο αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο ρόλος του κόμματος αυτού ως διάδοχη κατάσταση, πλήρως χειραγωγήσιμη από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Τέλος στο κομμάτι των δικαστικών εξελίξεων επισήμανε ότι η υπόθεση της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να αναλυθεί με τους συμβατικούς κανόνες της Δικονομίας διότι πολύ απλά είναι μια καθαρά πολιτική υπόθεση η οποία «ράβεται και κόβεται» με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omilia-tou-sunagwnisth-a.-matthaiopoulou-sta-katamesta-grafeia-ths-t.o.-arg#ixzz3CfVjYw63

Comments Off on Ομιλία του Συναγωνιστή Α. Ματθαιόπουλου στα γραφεία της Τ.Ο. Αργολίδας – Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.