Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΠΛΑ Ή ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ¨ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ¨;

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δράση του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη έχει συγκεντρώσει τους τελευταίους μήνες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ένα 24ωρο μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων σύμφωνα με τα οποία ο 42χρονος συμμετείχε, τον Ιούλιο, στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα, καλά πληροφορημένες πηγές προχωρούν σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του φυγόποινου τρομοκράτη.
Αστυνομική πηγή δήλωσε συγκεκριμένα ότι στην «ομάδα Μαζιώτη», που φέρεται να έχει διαπράξει περισσότερες από πέντε ένοπλες ληστείες τραπεζών, συμμετέχουν συνολικά επτά άτομα. Μεταξύ αυτών, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι βρίσκεται ο 35χρονος αντιεξουσιαστής που καταζητείται μετά τον εντοπισμό, τον περασμένο Μάρτιο, αυτοκινήτου με όπλα σε πάρκινγκ στα Εξάρχεια.
Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε ότι και στις πέντε ληστείες ο Μαζιώτης και οι συνεργοί του φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα παρότι αυτό δεν είναι εύκολα ορατό στις φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας. Η ίδια πηγή τόνισε ότι ο 42χρονος και οι συνεργοί του ήταν εφοδιασμένοι με βαρύ οπλισμό, υποπολυβόλα τύπου Scorpion και τυφέκια καλάσνικοφ. Τον οπλισμό μετέφεραν μέσα σε σακ βουαγιάζ που εντοπίστηκαν να κρατούν πριν μπουν στα υποκαταστήματα και μετά την αποχώρησή τους από αυτά.
Ένα ακόμα «κοινό» χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων πέντε ληστειών είναι ότι έξω από τις τράπεζες υπήρχε, σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες, ομάδα υποστήριξης με αποστολή να εξασφαλίσει τη διαφυγή του Νίκου Μαζιώτη και των συνεργών του.
Η απορία η δική μας είναι πώς κινητοποιείται ένας ολόκληρος μηχανισμός για να κάνει το άσπρο μαύρο χαρακτηρίζοντας ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα “εγκληματική οργάνωση”, προφυλακίζοντας τρεις βουλευτές του και δεν γίνεται απολύτως καμία ενέργεια σε περιπτώσεις πραγματικών τρομοκρατικών και  εγκληματικών οργανώσεων…
Πηγή: Η Καθημερινή

Comments Off on Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΠΛΑ Ή ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ¨ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ¨;

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.