Ο Μπουτάρης ύψωσε την αλβανική σημαία σε πλατεία της Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν σήμερα στις 18:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη, απέναντι από τον ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, καθώς πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία αγανακτισμένων κατοίκων για την ανθελληνική πολιτική που εφαρμόζει ο Μπουτάρης στην πόλη τους. Ειδικότερα, αγανακτισμένοι κάτοικοι αντέδρασαν στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μετονομαστεί η πλατεία σε «πλατεία Δυρραχίου» και πολύ περισσότερο να υψωθεί αλβανική σημαία δίπλα από στην ελληνική.

Από το 32ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης την 19-9-2013 προκύπτει ότι η ανωτέρω Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα (Αριθ. Αποφ. 1336/19-9-2013) ότι αποδέχεται τη δωρεά από το Προξενείο της Αλβανίας για την κατασκευή και τοποθέτηση ενός μαρμάρινου μνημείου µε κείμενο: «Πάρκο ∆υρραχίου εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη, Δήμαρχο ∆υρραχίου κ. Vangjush Dako και Γενικό Πρόξενο Αλβανίας. Χορηγός Δημαρχείο ∆υρραχίου» και στις δύο γλώσσες.

Επίσης µε τη μέριμνα του Δήμου στο ίδιο πάρκο θα τοποθετηθούν δύο ιστοί µε τις σημαίες του ∆υρραχίου και του Δήμου Θεσσαλονίκης και την φυτευτούν εποχιακά λουλούδια κάτω από τις σημαίες.

Την ίδια στιγμή που το σύστημα παρουσιάζει ως εγκληματίες και στέλνει στον Κορυδαλλό αυτούς που υπερασπίζονται την εθνική αξιοπρέπεια, ανέχεται και προωθεί όποιον λοιδορεί κάθε τι ελληνικό και οτιδήποτε θίγει τον πατριωτισμό των Ελλήνων ή προσβάλλει τους Έλληνες! Πρέπει δηλαδή να υψώσει ο Μπουτάρης τη σημαία των σκοπίων στο Λευκό Πύργο για να αντιδράσουμε στην παραχάραξη της Ιστορίας μας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-mpoutarhs-upswse-shmaia-albanikou-dhmou-se-plateia-ths-thessalonikhs-bint#.Uk82aBbic8s#ixzz2gnLdlqqn

Comments Off on Ο Μπουτάρης ύψωσε την αλβανική σημαία σε πλατεία της Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.