Ο Σαμαράς έχει ξεπουλήσει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία

Ο Σαμαράς έχει ξεπουλήσει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία

Ο Σαμαράς έχει ξεπουλήσει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Ακόμα και στις νέες ψευδείς εξαγγελίες του δεν τολμά να πει λέξη για τα κοιτάσματα της νότιας Κρήτης, την περίφημη λεκάνη του Ηροδότου, δηλαδή την πιο σημαντική ενεργειακή ζώνη της Ελλάδος, αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου προς όφελος των Ελλήνων. Άμεση απεξάρτηση από την γερμανική οικονομική ολιγαρχία που μέσω του μνημονίου στοχεύει στην αφαίμαξη της εθνικής μας περιουσίας. Ενεργειακή και αμυντική συμφωνία με την Ρωσία, που ως στρατηγικός εταίρος θα συμβάλει στην ενίσχυση της γεωστρατηγικής μας θέσης.

Στόχος του Λαϊκού Συνδέσμου να πάψει η Ελλάς να είναι προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και να γίνει κεντρική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτή είναι και η πραγματική αιτία των παράνομων και αντισυνταγματικών διώξεων του εθνικιστικού κινήματος: είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην ανθελληνική πολιτική γερμανών και αμερικανών.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-samaras-echei-jepoulhsei-tous-ellhnikous-udrogonanthrakes-sthn-germanikh#ixzz2uRsdBc5f

Comments Off on Ο Σαμαράς έχει ξεπουλήσει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.